Mennyivel jobb a közmunka rendszere a segélyezés rendszerénél?
Én dolgoztam közmunkásokkal, és brigádvezető is voltam egy évig, az ökinél..
aki azt mondja hogy nem csinálnak semmit, az hazudik,'vagy nem látják az emberek hogy le van vágva a fű, a kerékpárút mellett, a játszótéren, + a parkban, a sportpályán, rendbe téve a túrautak, a liget, virág-ültetés, homoktövis kapálás, ez mind könnyű fizikai munka, de nálunk ez megy, napi szinten, csinálják, azok a szerencsétlenek,.
majd mindennap levágja a 10000nm2-füvet, egy vegyes 6fős brigád, gépekkel,.. ennél többet egy jó vállalkozó sem csinál meg, nekem ne mondja senki,.
A fizetés az megalázó, 9/10,nek igazad van, Orbán elvégzi a xaros munkát, amit másutt, nem vállalnák el, még havi 100ez.ft,ért sem, itt meg kapnak 52-54ez.ft.ot. Ha eső nap van,akkor is be kell menni, jelentkezni, de a pénz, fizetés arra a napra nem jár,
Hol élünk már, ? Milyen rabszolga ország lettünk, vagy közmunkázol, vagy elmehetsz a közeli városba, húsüzembe, és/vagy 3műszakba hajtami, trógerolni, meg lehet próbálni, de 1-2hónap alatt kikészül az ember, teljesen, és ott sem fizetnek, csak annyit amennyit muszály..
Sokaknak hogy jut eszébe a segélyt szembeállitani a munkával,?
Semmi értelme, ez csak egy zsigeri baromság, német orsz.ba, egy öreg vagy beteges ember, kaphat havi 300-400ez.ft.os ellátást, és senki nem bánja nem irigyli tőle,
Itt meg elvennék azt a 22ez.ft.ot is, sok menő vállalkozó, aki játsza az eszét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!