Büszke magyar vagy? Szeretsz itt élni? Volt már, hogy kellemetlenül érezted magad, mert magyar vagy? Mit gondolsz a magyarokról?
kedves mindenttudó
"Mint a 3-as hozzászóló. Patkányoznak birkáznak másokat. Ha az ilyen gonosz rossz indulatú embereket kirakarítanák az országból sokkal jobb hely lenne."
"#24 Miért hazudozol? Senkit nem akarok kírtani hol írtam ilyet?"
Arra se emlékszel mit kommentelsz ugyan azon a lapon? :D
Alpári számodra ha más a véleménye valakinek? :D
Humoroska vagy, te leszel a kövi fideszes kommunikációs főnök? az szokott ilyen Pálfordulatosan 5 ellenkezőt mondani pillanatok alatt.
Az a baj, hogy nagyon sok a böszme ember, és csak növekszik a számuk. Illetve hát az alacsony fizetések, pocsék infrastruktúra, egészségügyi ellátás is zavar.
Lenne potenciál ebben az országban, de amíg ilyen kormányunk van, ami csak a saját meg a haverok zsebét tömi, és ehhez még milliók tapsolnak is, addig ne várjunk semmit.
" mindentudó99 nevű felhasználó válasza:
#27 Igen alpári mert csak ennyit tudtok birkázni patkányozni. Ez a szint"
Hol patkányoztam te szellemileg visszamaradott? Másold már ide nekem!!!
Birkák vagytok ez nem rágalom hanem tény.
ugyan azt bégetitek amit a fűrer épp fingik, "egy migráns se jó" lebuktak elsőre a 2000 migránssal utána a 22000 migránsal utána már 86000 migránsnál tartunk.
A fűrer beköhögi hogy de "azok kopogtattak" egyből nem gond ha az ukránok betelepülnek lenyomni a Magyar bérét.
Ezt hívja a köznyelv birkának.
Tessék érvelni nem sértegetni köszi.
Mindentudóka
IDÉZD MÁR HOL PATKÁNYOZTAM!!!
Terelsz mert nem írtam ilyet te kezdtél el sértegetni a deportálással mert felismerted birka vagy.
Még mindig várom idézd mikor patkányoztam.
A jelenlegi kormánynak csúfolt szervezett bűnszervezet ámokfutásának köszönhető nincsen Magyar ember mert mint írtad is "el lehet menni" el is mentek ha nem hozza be a kormányod az ukránokat felemelkedik a bér.
Alap dolog amiből kevés van az drága.
Gyémánt-arany-titán pont azért értékes mert nem hegyekben áll mint pl a mecseki mészkő.
A kedvenc kormányod nyomja a béreket a béka feneke alá ami miatt még többen emigrálnak.
Ha te ettől vagy boldog....
Tönkreteszed a hazádat amiben "elvileg" szeretsz élni?
birka vagy béges, a szövegértést hagyd meg annak aki tud olvasni.
Hol patkányoztalak utoljára kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!