Büszke magyar vagy? Szeretsz itt élni? Volt már, hogy kellemetlenül érezted magad, mert magyar vagy? Mit gondolsz a magyarokról?
1.Nem,a nemzetiségem állapot,nem teljesítmény.
2.Nem.Egyre rosszabb itt.
3.Nem,lásd az első válaszomat.
4.Nem ismerem az összeset.Megítélni csak egyes embereket lehet,az általánosítás ostobaság.
Nem vagyok büszke, mert semmit nem tettem azért, hogy magyar legyek. Csak olyanra vagyok büszke, amiért tettem valamit, hisz arra se vagyok büszke, hogy barna hajam van.
Igen, de kíváncsi vagyok más helyekre is. Ezért (is) fogok Wales-ben tanulni az egyetemen szeptembertől. Szép világ ez, ne ragadjunk le egy helyen. Honvágyam azért lesz egy kicsi.
Soha. Egyszer beszóltak miatta egy külföldi fórumon, de a "vitából" én kerültem ki győztesen. :D
Nem ismerek minden magyart, de sajnos sok a negatív szemléletű embert, ennek, szerintem, történelmi okai is vannak, amiket magunk mögött kéne hagyni.
20/L
Igen Magyar vagyok
Nem vagyok büszke rá különösen a politikusaink miat
de én megprobálom ahol élek a legjobbat kihozni
Kedves mindettudó
Itt gyűlölködsz és deportálásról beszélsz azokkal szemben akik nem azt bégetik amit te.... Ez a fasizmus alapja, elüldözni, kiirtani, azokat akik nem ugyan azt fújják mint az a 49% szavazó aki a jelenlegi hanyatló rezsimet élteti.
Ne égesd magad ahogy szoktad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!