Miért problémáznak az emberek a politikáról, amikor ők tehetnek a jelenlegi helyzetről?
Cuki hogy még mindig ragaszkodsz ehhez a bugyuta meséhez.
meg szánalmas.
A fidesz minden létező választási rendszerben győzött volna. Azt csak ti hiszitek, hogy a két fordulós rendszerben csakis ti álltatok volna össze és csak nektek lett volna több szavazótok egy közös jelölt mögött. A valóságban éppen ellenkezőleg.
De persze nyugodtan mesélgesd tovább, hitegesd a haverjaidat, nekem jó.
Addig sem kezdetek el dolgozni, szavazókat szerezni, csak nézitek bambán hogy újra meg újra nyer a fidesz.
"nem működik a demokrácia."
Évek óta ezt nyomja az "ellenzék", de én nem tudom értelmezni. Nem tudtam a tavalyi meg az idei választáson se. Mellettem senki nem állt fegyverrel, hogy csak a fideszre szavazhatok. Lehet ez más városokban máshogy volt, nálunk nem.
"Az életképtelenek problémáznak, akik nem tudják megoldani az életüket az I.Q-jukkal. Rengeteg be nem tőltött programozói állás van 500k+ nettótól a csillagos égig, csak egy kis értelem, szorgalom kellene hozzá...."
Ha mindenki, aki problémázik elmenne programozónak, akkor te mehetnél utcát seperni...
"Az életképtelenek problémáznak, akik nem tudják megoldani az életüket az I.Q-jukkal. Rengeteg be nem tőltött programozói állás van 500k+ nettótól a csillagos égig, csak egy kis értelem, szorgalom kellene hozzá...."
Ha ne adj' Isten bekerülsz sûrgøsségégire, a kórházi fertøzést nem fogja érdekelni, hogy hova szavaztál, de az sem, hogy mennyi a nettód... Mostanában esett le jó pár Bel-Budai / Hegyvidéki, jómódú rokonomnak, hogy az egészségügy TÉNYLEG szarban van, nem csak a "ballipsik" kárognak...
Az étlapos témára reagálva: Csehországban 100+ ezer ember ment utcára, mert a miniszterelnök 6 milliárd forintnyi EU-s pénzt a saját cégeihez irányított - Mi ezen az összegen persze csak legyintünk / elmosolyodunk ("Mészáros" ilyen csekély összegért már le sem hajol). Ezek szerint lehet ezt máshogy is...
Én sem értem az embereket. Leginkább az a baj, hogy rengetegen nem tiszta lappal játszanak. Nem merjük kimondani, hogy "én" Fidi rajongó vagyok, mert akkor a balrajongó szétszed, ezért inkább elhitetem a másikkal, hogy az ő álláspontját képviselem én is. Ez oda-vissza megy.
A másik a szavazások, és annak az eredménye. Ez a videó nagyon jó átvitt értelemben a helyzet bemutatására:
Úgy van, ezeket mondta patkánynak a "szegény üldözött asszony", pedig megmondta az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!