Fideszesek, mit kellene még tennie a pártotoknak, hogy kiábránduljatok belőle?
Az úzvölgyi magyar katonatemető kapcsán is teljesen alkalmatlannak bizonyult a magyar érdekképviseletre. A külügyminiszter tudomásul vette, hogy miután névtelen román sírokkal, ortodox keresztekkel ékesítették a temetőt, megrohanták, letörték a kereszteket állami utasításra, majd most államosította a temetőt a román állam. Ennyi. Tudomásul vette, és reméli, megmaradnak a jó román-magyar kapcsolatok.
Hiába megy a propaganda országszerte, több migránst telepített le a Fidesz, mint a térség szinte összes országa, szignifikáns mértékben.
A törökszentmiklósi bűnözésellenes tüntetést sokáig betiltották, a vonulást nem is engedték, mert nem magyar, a tisztességes emberek érdekét képviselik.
Mit kéne még tenniük? Ha átadnak még néhány megyét szomszédos országoknak, az elég, hogy kiábránduljatok? (Ha magyar szalaggal átkötve teszik, akkor ez sem?) Sajnos megtennék, ha egy kisebbség kerülne többségbe.
Mit kéne tenni szerinted? Írjál valami konkrét választ. Kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi a helyes, ami kivitelezhető is.
Robbantsunk mi is bombákat, mint az IRA vagy a baszkok? Rájuk végül is odafigyeltek.
Te mégis miről beszélsz? 2010-ben milyen Bokros-csomag volt?
Amíg nincs értékelhető ellenzék...
Sokszor elhatároztam már, hogy nem rájuk szavazok, de a többi (jelenleg) még rosszabb:( - egy ideig bíztam a Jobbikban, de lehet látni, mi lett a vége.
Ha most alakulna valami komolyabb az ellenzéki fronton, akkor is min. 5-6 év, mire letesznek annyit az asztalra, hogy rájuk lehessen szavazni. De nem alakul, mert mindenki csak "megélhetési" politikus.
15: Egy szóval sem írtam olyat, hogy 2010-ben volt :D
De akkor ásta meg a sírját az MSZP, onnantól szépen épülnek le.
Jaja, olyan szépen épültek le, hogy 2002-ben és 2006-ban is választást nyertek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!