Mit szoltok hozzá hogy, vissza akarják állitani a gyermektelenségi adó-t?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 13:23
21/32 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló ez nem Orbán féle javaslat hanem a komonista Boross-é
2010. júl. 8. 20:37
22/32 anonim válasza:
fogadjunk nem lesz olyan cigány akinek ezt majd kell fizetni
23/32 anonim válasza:
hát ja, de belegondoltam akkor szegény melegek mennyit fognak szívni ...... ez nagyon igazságtalan
24/32 anonim válasza:
Kedves kérdező, írtam az elején hogy Boross... de tudtommal OV kérte fel az alkotmányozásban való részvételre
25/32 anonim válasza:
Nem elég az hogy akinek nincs gyereke az amúgy is több adót fog fizetni a családi adózás miatt ?? Majd megint azért születnek a gyerekek hogy kevesebb adót keljen fizetni, nem azért mert egy gyerek öröm !! Aztán majd neveli az utca !! Szerintem úgy lenne normális ha ki tudnám fizetni az adót normálisan, és maradna annyi pénzem hogy tudjak gyereket vállalni a saját örömömre !!
26/32 A kérdező kommentje:
ma 08:30
Teljes mértékben egyetértek veled!
2010. júl. 9. 10:09
27/32 anonim válasza:
Csak megjegyzem: a Rákosi időkben VOLT gyermektelenségi adó. Minden 18 év fölötti férfinek kellett fizetnie,ha nem volt saját gyereke. Az örökbefogadott nem számított!
28/32 anonim válasza:
Én úgy tudom 20 év fölött. Nőknek 40, Férfiaknak 45 éves korig, ha rendelkezett önálló keresettel. A fizujának 4 vagy 5 %-a ugrott.
29/32 anonim válasza:
már hóbagoly is komcsi? besz*rok
30/32 anonim válasza:
És mennyi lesz az adó mértéke? Mert én inkább kifizetem, mint, hogy ide gyereket vállaljak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!