Másnak is hiányzik Kunce Gábor a magyar politikából? Nekem nagyon. Máig örömmel gondolok vissza az aktív időszakára.
Kérdező:
Nem tömött ki kormányközeli politikusokat? Na ez jó vicc, mondjuk leginkább az volt a baj, hogy külföldi kamu cégeket tömtek ki akik aztán még ki se fizették a magyar munkásokat ezzel tönkre téve és csődve víve több ezer embert. A pénz meg szépen elvándorolt Magyarországról..
Az MSZP-SZDSZ kormánynál kártékonyabbat nehéz lenne felmutatni..
"Ő mégsem zsarolt és tett tönkre jól menő nem kormányközeli vállalkozókat csak hogy egy példát mondjak. Ráadásul szimpatikus bácsi benyomását keltette mindig. Amolyan nagypapa típus."
Ez egyszerűen nem igaz. Az MSZP-SZDSZ koalíció regnálása alatt is voltak kormányközeli cégek, akik folyamatosan megrendeléshez és pénzhez jutottak.
Nekem abszolúte nem hiányzik. Nevetséges egy liberális volt, ők, akik a szabad véleménynyilvánítás jogáról pofáztak reggeltől estig (de csak amikor úgy kivánta érdekük) koalícióban voltak a szemkilövető Gyurcsánnyal, és amikor Révész Máriusz fideszes politikust is megverték a rendőrök 2006 október 23-án, másnap Kuncze, a nagy liberális, akinek a "megélhetési bűnöző" kifejezést is köszönhetjük, viccelődött az elvert politikussal, hogy "Mártiriusz".
Sem ő, sem senki nem hiányzik abból a korrupt, sötét, szerencsétlen, kétszínű tolvaj SZDSZ-ből. Élvezettel néztem végig a vergődésüket, hogy 2010-ben már az ősellenség MDF-el is összeálltak, csak hogy bejussanak, de az sem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!