Nem hiányoljátok a Momentum programjából a szociális és a munkások életét jobbá tevő intézkedéseket?
Van 1-2 kivétel.A Momentum nem támogatta a szakszervezeteket.
Németországban van Baloldal
"mert te burzsuj gyerek el akarsz venni mindent a nyugdíjasoktól meg a szegényektől"
Elmondod, hogy mitől vagyok burzsuj? Attól, hogy apám szakmunkás vagy a tanár édesanyámtól?
Akkor miért mondod azt,hogy harcolják ki maguknak?
Ha nem vagy burzsuj,neked is érdeked lenne,hogy jó legyen a munkásoknak.
"A szakszervezeteket kéne támogatniuk meg a munkások jogait."
A szakszervezeteket még értem (persze megjegyezném, hogy szakszervezetet is maguknak kellene alapítani az embereknek), de mik a munkások jogai? Könyörgöm, milyen jogoktól vannak most megfosztva, vagy milyen jog nem érvényesül elégségesen?
"Ha nem vagy burzsuj,neked is érdeked lenne,hogy jó legyen a munkásoknak."
Nekem érdekem, hogy minden magyarnak jobb legyen, csak én nem hiszek ebben a lusta gondolkodás módban, hogy majd az állam mindent jobbá tesz.
A baloldalisàg nem azt jelenti, hogy csak panaszkodnom kell, a többit majd más megoldja helyettem.
Amúgy Franciaországban az egyik legrosszabb a helyzet a fiatalok szempontjàból, nehéz munkát vállalni, mert alacsony a fluktuáció.
Eddig csak azt bizonyítottad be, hogy az állam nélkül semmit sem vagy képes elérni, de mindent meg tudsz magyarázni, hogy miért a más hibája.
Pontosan az ilyen emberek miatt nem vonzó a baloldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!