Miskolc kezd kikupálódni jól látom/hallom?
Lufthansa,egy országosan egyedülálló wellness fürdőkomplexum létesítése, Miskolc-Kassa közvetlen autópálya, a vár teljes átalakítása,utak felújítása, megépül az y-híd és a hozzá tartozó IMCS.. Miskolcon épül,épült a legtöbb lakás Győr után...és még sok beruházás tervezete lapul a hivatal fiókjában.
Viszont kíváncsi vagyok,hogy ősszel ki lesz a polgármester, mert Kriza Ákos már állítólag nem fog indulni e.ü okok miatt.
Miskolci vok, azért nem mondanám az általad felsorol példákra, hogy Miskolc elkezdett kikupálódni... Ha turisztikai szempontra gondoltál, akkor igazad lehet, remek látványosság a vár, Lillafüred, Népkert, Bartók fesztivál, Cinefest, stb.
Ha a munkahelyekre gondoltál, akkor nem látom a kikupálódást, legfeljebb azt,hogy vannak cégek, de mind hasonló, operátori, szalagmunkák. Holott nemcsak -jóesetben - érettségizett lakosok vannak itt.
Ami fejlődés, hogy végre van gyakornoki munka - engem nem érint -, évekig probléma volt, hogy a frissen végzetteknek hogyan legyen 3 éves gyakorlatuk...
Az más kérdés, hogy a sok gyakornoki program miatt van egy űr a gyakornokok és a több éves gyakorlattal rendelkezők között. Vagyis, szinte semmi az 1-3 éves gyakorlatot megkívánó munkák száma, amihez jó lenne a diploma.
Ui: szerintem sokan vunk kíváncsiak az eredményre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!