Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miskolc kezd kikupálódni jól...

Miskolc kezd kikupálódni jól látom/hallom?

Figyelt kérdés

Lufthansa,egy országosan egyedülálló wellness fürdőkomplexum létesítése, Miskolc-Kassa közvetlen autópálya, a vár teljes átalakítása,utak felújítása, megépül az y-híd és a hozzá tartozó IMCS.. Miskolcon épül,épült a legtöbb lakás Győr után...és még sok beruházás tervezete lapul a hivatal fiókjában.

Viszont kíváncsi vagyok,hogy ősszel ki lesz a polgármester, mert Kriza Ákos már állítólag nem fog indulni e.ü okok miatt.

2019. máj. 31. 16:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Friss tények!

[link]

2019. jún. 1. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Miskolci vok, azért nem mondanám az általad felsorol példákra, hogy Miskolc elkezdett kikupálódni... Ha turisztikai szempontra gondoltál, akkor igazad lehet, remek látványosság a vár, Lillafüred, Népkert, Bartók fesztivál, Cinefest, stb.

Ha a munkahelyekre gondoltál, akkor nem látom a kikupálódást, legfeljebb azt,hogy vannak cégek, de mind hasonló, operátori, szalagmunkák. Holott nemcsak -jóesetben - érettségizett lakosok vannak itt.

Ami fejlődés, hogy végre van gyakornoki munka - engem nem érint -, évekig probléma volt, hogy a frissen végzetteknek hogyan legyen 3 éves gyakorlatuk...

Az más kérdés, hogy a sok gyakornoki program miatt van egy űr a gyakornokok és a több éves gyakorlattal rendelkezők között. Vagyis, szinte semmi az 1-3 éves gyakorlatot megkívánó munkák száma, amihez jó lenne a diploma.

Ui: szerintem sokan vunk kíváncsiak az eredményre...

2019. aug. 28. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!