Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten vagy Miskolcon él...

Budapesten vagy Miskolcon él több roma arányaiban? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Budapesten vagy Miskolcon él több roma arányaiban? Szerintetek?

Mióta Pesten élek nehezen tudom eldönteni az utcakép alapján, vagy a villamosokon és közlekedési csomópontok mindennapos látványa alapján....

#Budapest #roma #Miskolc #Budapest roma város #roma város #cigány város
2016. aug. 21. 15:14
1 2
 1/11 Gotland ***** válasza:
72%
Most a migránsokkal foglalkozunk, ők a tuggyukkik, ne oszd meg a figyelmünket!
2016. aug. 21. 15:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem drogos liberós trollok véleményére vagyok kíváncsi.
2016. aug. 21. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Én ugyan nem ismerem Miskolcot de az egyik ismerősöm Miskolci és ő azt monda, hogy Miskolcon sokkal többen vannak.

Egyébként ne felejtsd el, hogy ott van Buda is nem csak Pest. És Budán pedig gyakorlatilag nincsenek rézbőrűek a 3. kerület egyes részeit leszámítva.

2016. aug. 21. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Budapestnek nagyon sok arca van, nagyon nem mindegy hol laksz. Vannak kerületek ahol biztosan nagyobb az arány, de vannak olyanok is, ahol egy romát sem fogsz látni. Összességében meg hülyeség nézni, mert bp olyan nagy hogy úgysem a bpre átlagban jellemző dolgokat fogod látni, hanem a kerülezedre jellemzőket. Hatalmas különbségek vannak. Néha mintha másik országban járnál!
2016. aug. 21. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Miskolc.
2016. aug. 21. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Számszerűen Budapesten, ARÁNYAIBAN Miskolcon.
2016. aug. 21. 19:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Miből gondoljátok hogy arányaiban több van miskolcon? Az utcakép alapján: Metro villamosok vasúti pályaudvarok buszpályaudvarok buszok stb... Pesten is van annyi mint Miskolcon.
2016. aug. 21. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
Gotland! ez nagy volt! XDXD
2016. aug. 21. 23:04
 9/11 anonim válasza:
47%
Miskolcról költöztem a II. kerületbe 6 éve...Nyilván van Budapestnek is szarabb részei, de itt nincs egy darab se, kb lomtalanításkor láttam utoljára, míg Miskolcra meg félévente járok, hányinger ami ott van. Mindehol koszos, büdös, óbégató cigányok. És ami a legszomorúbb, már az a pár magyar aki ott maradt is kezdi átvenni az ő viselkedésüket. Gondolom máshogy már ők se bírnák...
2016. aug. 23. 13:59
 10/11 anonim válasza:
Miskolcon is elég sok van belőlük.
2016. aug. 26. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!