A elitista Budáról érkezett Momentumos kisgyerekeknek milyen kapcsolatuk van a magyar valósággal?
Buda elég nagy.
Ki honnan Budáról érkezett? Komolyan érdekelne. Van valaki Óbudáról is? Vagy Hűvösvölgyből, Rózsadombról, Hegyvidékről, Várkerületből, XI. belső részéről? Vagy mondjuk a XI. külső részéről, Kelebföldről?
Honnan jöttek a Momentumosok, azon kívül, hogy végül külföldről haza, ahogy mondják.
Ahogy ezt tudjuk, már azt is tudjuk, hogy milyen a kapcsolatuk, de én még nem tudom, hogy "Budáról" honnan "érkeztek".
PL a Donáthról annyit írnak, hogy az apja MSZP-s képviselő volt ÉS evangélikus lelkész. Nagyapja a Nagy Imre per 2.rendű vádlottja. Anna testvérei Mirjam és Dávid névre hallgatnak. Békásmegyeren érettségizett. 2010-ben etnikai és migrációs tanulmányokat végzett Révkomáromban.
POLITIKÁN KÍVÜLi karrierje pl. a Menedék migránssegító szervezetnél volt.
Nekem ennyi elég volt. Milyen "elitről" beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!