A fél éve tartó sárgamellényes tüntetések ellenére miért olyan szimpatikus a magyaroknak Macron és a Momentum?
A kérdezőnek már régi mániája, hogy a Momentum és Macron szerelmesek egymásba.
Ugyan alátámasztani nem tudja semmivel, de ezt hajtogatja.
Ja, meg azt, hogy a Momentum "kizsákmányoló". Ami szintén nettó hülyeség, de 8 kérdést tett fel már erről.
"És mi a jó Macronban?Egy neoliberális,kizsákmányoló,nagytőkepárti,munkavállalókat kicsinálni akaró állat."
Akkor mi baja lehet vele egy fideszesnek?
A "neoliberális"?
Nem az a baj, hogy valamiben nem értesz egyet a Momentumnál vagy bármely másik párttal, hanem
- állítasz valami csacskaságot, de amikor visszakérdezünk, nem támasztod alá,
- nyolcadszor a megkérdezed picit másképp.
Én nem állítok csicskaságot.Tudod mi az a neoliberalizmus?
"Ideológiája szerint mindent a piacra kell bízni, mert a gazdasági, és társadalmi bajok legfőbb gyökere a [piac]? folyamataiba való állami és civil (szakszervezeti, környezetvédelmi, stb.) beavatkozás lehetősége.
A [szabad verseny]? fontosságára hivatkozva támadja a szociális, vagy jóléti intézkedéseket, melyek felesleges keretek közé kényszerítik a [munkáltató]?kat és a [munkavállaló]?kat egyaránt.
Politikai és ideológiai alapon támogatja, védi és képviseli a mai társadalom gazdag rétegeit.A neoliberalizmus a 70-es évek óta folyó [globalizáció]? kétségtelen pozitív hatásaival szemben egyes vélemények szerint kizárólag a centrum gazdagjainak az érdekeit szolgálja. "
Nekem egyáltalán nem tetszik,hogy az emberbarát,szociális Jobbikot,MSZP-t,LMP-t leváltotta egy ilyen neoliberális ellenzéki párt.Én azt mondom,akkor már inkább maradjon a Fidesz,mint hogy ezek legyenek.
A csacskaság az, hogy:
- a Momentum neoliberális
- a Momentum és Macron között szoros kapcsolat van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!