Fideszesek amit így a Bayer show meg a hasonló NER műsörök csinálnak ez így nejetek jó?
Arra gondolok hogy ezek a kelármányok kb semmi máson nem alapulnak mint a nettó agymosáson. Pl a legutóbbi Bayer show-ban kiröhögték a Svéd minisztert hogy milyen ostoba.
meg Macron-t h 1-es szülőnek hívják az apát v anyát.
Ezek így tényleg problémák ?
Mer jön itt a Bayer azzal h milyen jó h itt MO-n vannak a keresztény értékek meg konzervateizmus....
Csak arról nem beszélnek hogy a francia, osztrák, német, és brit munakerőpiacra vándorolt kb ki a szakképezett magyar munkaerő.
Meg h előbbieknek nincs államcsőd közeli helyzetben a gazdasága míg MO-jé igen.
Meg h 8X-10X annyit keresnek. Ugyanazért a munkáért.
Ezen valahogy ott így nem röhögnek.
Egyébként meg hogy ha tegyük fel nekem átlag valaki biztosít egy brit v osztrák életszínvonalat.
Hol érdekelne az engem 2000-2500 eurós fizetés mellet h van X iskola ahol 1.-es meg 2.-es szülős megnevezés van ?
Lehet röhögni mert ok csak tisztább pillanataiban eszébe ne jusson Mari néninek meg Pitabának h ők kapnak mondjuk 300 eurós nyugdíjat míg egy osztrák ugyanilyen nyugdíjas pár kap mondjuk 1500-at.
Ettől függetlenül aki akarja nézze, meg legyen Fideszes, csak szerintem ez így annyira nem vicces.
No pláne ha megnézzük h előbbiek hol állnak és hol van MO gazdasági meg minden más átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!