Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom hogy a magyar...

Jól látom hogy a magyar ellenzéki szavazók kirostálták azokat az ellenzéki pártokat amelyekben belső Fidesz-ügynök párttagok jelenlétének gyanúja merült fel? (LMP, MSZP)

Figyelt kérdés

2019. máj. 29. 09:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Osztom #1 véleményét.

Személy szerint meg vagyok győződve róla, hogy az LMP, az MSZP, és a Jobbik egyaránt kollaborálnak a fidesszel.

Az embereknek végre kezd "leesni", hogy Gyurcsány az egyetlen baloldali, akinek a tettei összhangban vannak a szavaival! Ha Orbán belenget egy koncot, a DK az egyetlen amelyik nem ugrik érte! Majd csak ha a torka lesz a konc! :)

2019. máj. 29. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:

"Negyedszer pedig ha mindegyikben is vannak a választó mérlegel: Momentum - Nolimpia kampány tényleg fájt a Fidesznek tehát annyian nem lehetnek benne Fideszesek mivel akkor nem lehetett volna egy ilyen jól szervezett Fidesz ellenes lépést végrehajtani."

Ha maradunk a konteós elméleteidnél, akkor lehet pont a fidesz véreztette ki az olimpiát a Momentumon keresztül. Gondolj bele, hogy végül milyen magasra rúgtak volna a költségei, ha az állam azon a pénzügyi pályán akart maradni, amit megkezdett (szigorú költségvetés, alacsony hiányszint, csökkenő államadósság), akkor az olimpia erre életveszélyes volna, sőt egyenesen bedöntötte volna a gazdaságot. Egy ilyen irányított kampánnyal tudott a legkisebb arcvesztés nélkül kihátrálni az ötletből. Ha annyira akartak volna olimpiát, akkor kiküldenek egy halom levelet megint, mint tették számtalan ügyben már az utóbbi években. S még népszavazás se kell.

"Dk- lehetnek benne fideszesek de Gyurcsányról és családjáról kevesen hiszik hogy épp ő együttműködne a Fidesszel."

Furcsa ezt olvasni arról a DK-ról, aki bármilyen ellenzéki nagyobb együttműködés legnagyobb akadálya volt. Sokak szerint pont a fidesz tartotta lélegeztetőgépen a pártot, hogy megossza az ellenzéket.

Na ezek alapján már remélem sikerült megértened, hogy mit akartam mondani. Persze olyan konteós elméletekben hiszel, amilyenben csak akarsz.

2019. máj. 29. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Én pedig úgy tapasztalom, hogy az ellenzék közül a böszme és pártja tesz legtöbbet a kétharmadért. Önàllóan le tudta bontani az mszp-t, lmp-t, jobbikot. Sokkal praktikusabb őt megtartani, mint sok-sok ügynökkel bajlódni!

👍

2019. máj. 29. 10:10
 14/20 A kérdező kommentje:

12-es látom a te konteodat nem tudom felülmúlni. :)

Én nem konteózom úgy érzem rám akarod sütni a bélyeget.

Azt sem írtam hogy ezekben Fideszesek vannak. A kérdésemben is vigyáztam hogy pontos legyek "gyanúja merül fel".

"Furcsa ezt olvasni arról a DK-ról, aki bármilyen ellenzéki nagyobb együttműködés legnagyobb akadálya volt. Sokak szerint pont a fidesz tartotta lélegeztetőgépen a pártot, hogy megossza az ellenzéket."

Nem tudok mit kezdeni a "sokak szerint" típusú érveiddel!

Én az LMP-ről tudom tényszerűen hogy a Fidesz 2/3-ad miattuk jött össze ha csak egy jelölt lett volna Bp-i körzetekben. Nálunk is mszp-s dks jelölt volt. És most is Dk-val együtt vannak felosztva a választási körzetek önk-i választáshoz. Könnyű volt tényekkel cáfolni, amit írtál.

Egyébként válaszod alapján vagy Fideszes aki válaszával kavarja, vagy egy sértett Mszp-s lehetsz.

2019. máj. 29. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen pártállású vagyok, a leírtakat nem ez határozza meg.

Egyébként én sem írtam, hogy biztos vannak ezen pártokban fideszes ügynökök, csak nagyjából ugyanannyi az esélye, mint az általad említett pártok esetében.

Ami az együttműködést említi, természetesen az MSZP és DK érthető okokból szinte mindenhol képes volt erre. De a Jobbik és LMP esetében Gyurcsány személye visszatartó erő volt, hiszen pont ellene alakultak ezek a pártok. Ezért nem úgy látom, hogy tényekkel cáfoltad volna.

2019. máj. 29. 10:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyébként kicsit félreértesz engem, én nem vagyok Gyurcsány ellen, sőt kifejezetten tetszett, ahogy relatív győzelméhez hozzáállt a választás után, bár az ALDE-hoz való közeledése kevésbé tetszik. Csak szeretem olykor az ördög ügyvédjét játszani.

Mondjuk a Momentummal nem kicsit elszállt a ló, ezért igen unszimpatikusok lettek számomra.

2019. máj. 29. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:

"Másfelől egy sértett csalódott ember könnyen általánosít."

Te mit teszel?

Másra mutogatsz mert nem vagy képes elfogadni, hogy bizony, azok a vesztes pártok csakis saját maguknak köszönhetik ezt a rossz eredményüket.

Te sem teszel mást, mint ő, általánosítasz és konteókat gyártasz, hogy megmagyarázd, mások tehetnek arról ami egyébként az ő hibájuk. Csak mert neked nem sikerül elfogadni, hogy az ő hibájuk.

Írhatunk le neked akárhány racionális választ, te eldöntötted, hogy az a baromság az igaz, hogy fideszes ügynökök munkálkodnak a pártokban és ragaszkodsz is ehhez a marhasághoz.

Nincsenek fifeszes ügynökök. Aki a fideszhez húz az ott van a fideszben/mellett. Senki nem megy oda belülről bomlasztani egy másik pártot - nem is lenne értelme, hiszen bomlik az saját magától.

Nem az a kérdés már, hogy mit tettek azért, hogy veszítsenek, az a kérdés tettek-e egyáltalán bármi olyat ami a sikert segítette volna elő. Nem kell hozzá külsős ügynök.

Befogadták az lmp-be Hadházyt - ők, az lmp-sek, kinevezték vezetőnek és eltűrték, segítették a hülyeségeit. Ahogyan az lmp-sek választották maguknak Szél Bernadettet és hagyták, hogy csinálja amit csinál, mert bíztak abban, hogy bejön neki. Nem jött be. Olyan embereiket veszítették el miattuk, akikre viszont már régóta számíthattak. Az, hogy Schiffer András, az egyik legjobb politikus az elmúlt évtizedekben, otthagyta a pártot, az már intő jel volt. Aki a saját maga alapította pártot faképnél hagyja, az már esélyt sem lát arra, hogy az jól tudjon működni tovább.

Vagy ott van az mszp. Tapsoltak Bangónénak, az o1g kampánynak, azoknak akik kórusban mocskolták a vidékieket, mert megcéloztak egy réteget, akiknek ez tetszik. Sikerült, ez a réteg rájuk is szavazott. De senki más, mert másoknak viszont vállalhatatlan lett.

A jobbik szakadt, mert belül csinálták ki a párt legjobb politikusait, és kirúgták, feloszlatták a saját alapszervezeteiket. Mi más történhetett volna?

Ne keress kifogásokat, ne kenegesd a sz*rt mert értelmetlen. Tegyél úgy, mint Ungár Péter! Fájdalmasan, de őszintén beismerte, hogy ez az ő hibájuk volt és a választók megbüntették őket érte. Csak innen van út felfelé. Amíg másokat hibáztatsz, addig csak egyre mélyebbre kerülhetsz.

2019. máj. 29. 11:29
 18/20 anonim ***** válasza:
31%

Nem a valós politikai támogatás jelent meg ezen a szavazáson.

Én például ezer éve Mszp-s vagyok, de nagyon nem tettszett a vasajtónak rohangálás, sem a patkányozás, ráadásul utálom az Iszlámot, mint a magyarok többsége pártállástól függetlenül és ez az EP választás tényleg erre volt kihegyezve, ebben nem támogatom a saját pártomat.

Rendes parlamenti választáson, vagy az önkormányzatin továbbra is az Mszp-t választom, de most nem.

Túl gerinctelenek voltak az EP-ben. Ezért akartam jelenleg, hogy a Fidesz politikája legyen az EP-ben hangsúlyozva.

Momentumra meg a melegek szavaztak.

2019. máj. 29. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:
55%
Ja, még annyit, hogy a DK-ra meg azok, akik elhitték, hogy lehetséges hazánkban felemelni a béreket nyugati színvonalra.
2019. máj. 29. 11:50
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

#11, #19-nek:

" a DK-ra meg azok, akik elhitték, hogy lehetséges hazánkban felemelni a béreket nyugati színvonalra."

A pénzeket, vagyis a támogatásokat megkaptuk rá.

HOL A LÓVÉ?

2019. máj. 29. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!