Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan vehető a Momentum...

Komolyan vehető a Momentum két képviselő jelöltje?

Figyelt kérdés

Én éreztem magam kellemetlenül amikor láttam a videót ahogy két a két bejutott képviselő hölgy úgy csinál mint két 20-as évein elején járó vagy 20 évet se betöltött hölgy amikor a diszkóban beteszik az ő számát vagy az aktuális pasi jelölt rákacsint..

Komolyan ilyenre szavaznak száz ezrek?

Értem én , hogy a fiataloknak imponál a párt, de látni kéne, hogy semmi komolyság nincs e mögött.

2019. máj. 28. 19:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Komolyan kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád velük kapcsolatban, hogy így örültek az előzetesen nem várt jó eredményüknek. Amúgy meg sokan gondolják úgy, hogy a 2010 óta tartó kormányzás épp eléggé kártékony, hogy például a Momentumra szavazzanak. Köztük én is.
2019. máj. 28. 19:43
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Ezek a maji fijatalok! Aszt hallottam róluk, hogy mindenféléket csinának! Farmerben járnak és kokakólákat isznak!
2019. máj. 28. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Csodálkozom azon, hogy 30 évvel a rendszerváltás után még mindig százezreket, sőt milliókat tudnak beetetni ilyen szövegekkel, hogy az ellenzék egy részét vagy egészét külföldről irányítják. Mondjuk ez az egész Soros-kamu erről szólt...
2019. máj. 28. 19:49
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

"láttam a videót ahogy két a két bejutott képviselő hölgy úgy csinál mint két 20-as évein.."

Szerinted ezen múlik?! Szánalmas b+...

2019. máj. 28. 20:00
 15/20 A kérdező kommentje:

Az Alde-ba szereplő Verhofstadt-ék 2 mandátumot szereztek és őt akarod úgy előadni mintha hozzá képest a Fidesz senki lenne?

Kicsit zavar van az erőben baloldalon úgy érzem..

2019. máj. 28. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg úgy néz ki, hogy a Fidesz repülni fog a Néppártból, míg az ALDE koalíciós partner lesz. Szerinted ezek alapján előreláthatólag kinek lesz nagyobb beleszólása az EU-s ügyekbe?
2019. máj. 28. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Haha ezt nagyon benézte a kis tolvaj. :D
2019. máj. 28. 20:17
 18/20 Andizsuzsi ***** válasza:
66%
Én speciel örülök, hogy vannak még olyan politikusok, akiknek vannak érzelmeik és nem félnek azokat kimutatni.
2019. máj. 28. 20:23
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
A nagytőkét képviselik majd a dolgozó ember érdekeivel szemben
2019. máj. 28. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ALDE-ra nem tennék sokat. Ha kiteregetik a támogatóikat, nem marad semmi belőlük.
2019. máj. 29. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!