Cseh Katalin jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
Miért nem szavazott rá sok férfi? Szép fiatal okos és jól látja a helyzetet2019. máj. 27. 09:48
1/6 anonim válasza:
Azért alacsony a nők aránya a parlamentben, mert túl kevés a férfi szavazó. 20-25%-kal több nő szokott szavazni, többek közt azért, mert a férfiak korán halnak. A vénasszonyok inkább a szexi sörhasú politikusokra buknak.
2/6 anonim válasza:
Attól függ kikkel venné körbe magát, kik a szakmai tanácsadók, ki az a stáb, akivel a háttérben egyeztetnek a valóban fontos döntésekről.
3/6 anonim válasza:
A magyarok 90%-a azt se tudja ki az a Cseh Katalin, akik tudják, azoknak is többsége tegnap hallott róla első ízben. Szerinted honnan tudná bárki, hogy jó miniszterelnök lenne-e? A kinézet pedig nem garantálja, hogy valakiből jó vezető lesz-e vagy sem.
4/6 anonim válasza:
Amúgy a szépség, fiatalság, és az ember neme nem erény. Mia Kalifa is szép és fiatal.
Az okosság... Még csak tükör előtt begyakorolt paneleket hallottam tőle közepes színészi teljesítménnyel előadva (amikkel egyébként egyet szoktam érteni nagyjából). Fogalmam sincs, hogy mennyire okos.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, de bevágnám neki a száraz gyulait.
6/6 anonim válasza:
Kicsit perverz, bár tényleg van egy kis esze is. Nem lenne jó miniszterelnök, mert ő is csak a saját érdekét nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!