Komolyan vehető a Momentum két képviselő jelöltje?
Én éreztem magam kellemetlenül amikor láttam a videót ahogy két a két bejutott képviselő hölgy úgy csinál mint két 20-as évein elején járó vagy 20 évet se betöltött hölgy amikor a diszkóban beteszik az ő számát vagy az aktuális pasi jelölt rákacsint..
Komolyan ilyenre szavaznak száz ezrek?
Értem én , hogy a fiataloknak imponál a párt, de látni kéne, hogy semmi komolyság nincs e mögött.
Ha megnézed a róluk eddig tudható dolgokat, sajnos nagyon komolyan kell venni őket.
A komolytalan viselkedés álca, színjáték. Komoly romboló erő van bennük és komoly pénz mögöttük.
#2 Az ellenzéki pártok frusztráltságát látom leginkább, még most is csalást kiabál a DK úgy, hogy 4 mandátuma lett ez mindent elárul.
Na meg az is elárul mindent, hogy ellenzéki fronton még mindig Gyurcsányra van igény. Nem lesz itt kormányváltás még jó pár évig!
Egyébként meg megsúgom, hogy a Fidesz 50% felett végzett tehát ha összemossuk az összes ellenzéki pártot akkor is kevesek jelenleg.
Külön-külön meg még bolhafingnak is kevesek..
Mind2 30on felüliek, nem kell őket gyereknek kezelni, Orbán sokkal hamarabb kezdte az ipart náluk.
Cseh Katikát meg nem egy észkombájn... :D
Ez egy európai parlamenti választás volt. Kérdés volt hogy egyáltalán bejutnak-e egy képviselővel, vagy sem. Rengeteget dolgoztak érte, nagyot kampányoltak előtte, járták az országot, támogatókat gyűjtöttek, stb.
Végig izgultak egy teljes napot, majd a végén kiderült, hogy nem hogy bejutottak, két képviselőt is küldhetnek az EP-be, ráadásul a 3. legnagyobb pártcsaládhoz fognak tartozni, tehát lesz is beleszólásuk a dolgokba.
Egyik közvéleménykutató sem mérte őket ilyen erősnek, hatalmas előrelépés volt nekik.
Ebből következik, hogy nagyon-nagyon örültek az eredménynek.
Te még soha nem örültél semminek? Soha nem ért semmi váratlan, ami jó volt neked? De ha a válasz nem, és érzelmektől mentes életet élsz, akkor sem értem, hogy egyetlen este egy megmozdulása alapján hogy lehet megkérdőjelezni két, 30 év körüli EP képviselő komolyságát...
#3 Ezzel tisztába vagyok.
Sajnos felülről és ami a legrosszabb hazán kivűlröl kapják az utasításokat. Egy az egyben Magyarország ellen mennek ha ezt diktálják nekik.. és a sok fiatal aki nincs benne a politikában de rájuk szavaz nem látja át ezt.
Tényleg sajnálom, hogy erre van igény jelenleg a fiatalok körében, szerencsére ők még nem tapasztalták a bőrükön, hogy milyen egy kártékony kormány mint pl. a Gyurcsány kormány volt..
#6 Más , hogy baráti körben így örülök, vagy kamerák között "komoly" politikusként beállítva magam úgy sipákolok mint egy 16 éves kislány..
Komolytalan az egész..
Az a vicces egyébként, hogy bár a fidesz "nyerte" az itthoni választást, mégsem lesz beleszólása az európai politikába, míg a Momentumnak és a DK-nak valószínűleg igen. Szóval annyira azért nem kellene lenézni őket.
Orbánt valószínű kiteszik a néppártból, a többséget alkotó pártcsaládok között pedig az ALDE is ott lesz, soraiban az említett 2 ellenzéki párttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!