Csak én látom úgy hogy nem élek jobban mint régen, csak azért mert a Fidesz van most vagy én vagyok ezzel egyedül?
Ezt a "világválság" cumit ki kellene már köpni!
2008-ban kezdődött, addigra 6-év "kormányzás" miatt romokban hevert az ország, az IMF hitel lélegeztetőgépén.
Az öszödi beszéd 2006-os, abban Gyurcsány pontosan elmondja a tettestársainak ennek az okát.
2010-12 a Fidesznek is válsággal kezdődött, miközben kellett fizetnie az utolsó hónapokban Bajnai által felvett IMF hitelt is.
"2008-ban kezdődött, addigra 6-év "kormányzás" miatt romokban hevert az ország, az IMF hitel lélegeztetőgépén."
Ha most jönne egy ugyanolyan világválság, megint romokban heverne az ország, Orbán pedig könyörögne IMF hitelért.
#10! Pontosan!!!
A fideszesek szeretik összemosni a 2002-2008 közötti kort 2008- utáni tényleg szar időszakkal.
Élő példa itt is azt hazudja az egyik ,hogy a válság előtt is IMF hitel volt.
2010 után is sokáig tartottak a megszorítások mert tényleg válság volt.
Ezt kristálygömbből, vagy kávézaccból sikerült kiokoskodnod?
Nem fogod fel, hogy 2008-ban egy eladósított, romokban heverő pöcegödör volt az ország, mikorra jött a válság?
Olyan jó lenne, ha mielőtt írogattok, tájékozódnátok...és nem csak a szomszédasszonytól!
És most nem vagyunk eladósodva mi? :D
Lol, oroszok, kínaiak, magánnyugdíj elköltése plusz a régi adósság nagy része...
Miről mesélsz?
A régi adósság, az IMF hitel ki van fizetve.
Oroszoknak még nem tartozunk, a kínai hitelről meg tegyél már egy linket!
Egyébként lehet adósságunk, még csaknem is vitatom, de a kettőt ne akard már összehasonlítani!
Nem mindegy, hogy valaki felvesz 200ezer kölcsönt, vagy a 100milliós házát viszik el 200milliós tartozásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!