Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy hogy nem...

Csak én látom úgy hogy nem élek jobban mint régen, csak azért mert a Fidesz van most vagy én vagyok ezzel egyedül?

Figyelt kérdés
Nem tudom de én kb ugyanígy éltem akkor is amikor az MSZP volt, valahogy nem látom hogy olyan jóval jobban élnénk mint régen. Ti hogy látjátok hogy érzitek jobban éltek azért mert a Fidesz van? Milyen az életszínvonalotok most és akkor?
2019. máj. 28. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki rosszabbul él kivéve az egykulcsos adó nyerteseit és a Fidesz strómanjait. Az a baj, hogy ők egy kisebbség és mindig a többség életszínvonala határozza meg egy ország életszínvonalát. Ezt a Fidesz folyamatosan darálja, ennek bizonyítéka az, hogy hány bolt szűnt meg Magyarországon, mert csökkent a vásárlóerő vagy hogy rekord magas lett az autóink átlagéletkora, vagy hogy rekord kevesen fűtenek gázzal, stb.
2019. máj. 28. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Ezt a "világválság" cumit ki kellene már köpni!

2008-ban kezdődött, addigra 6-év "kormányzás" miatt romokban hevert az ország, az IMF hitel lélegeztetőgépén.

Az öszödi beszéd 2006-os, abban Gyurcsány pontosan elmondja a tettestársainak ennek az okát.

2010-12 a Fidesznek is válsággal kezdődött, miközben kellett fizetnie az utolsó hónapokban Bajnai által felvett IMF hitelt is.

2019. máj. 28. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

"2008-ban kezdődött, addigra 6-év "kormányzás" miatt romokban hevert az ország, az IMF hitel lélegeztetőgépén."

Ha most jönne egy ugyanolyan világválság, megint romokban heverne az ország, Orbán pedig könyörögne IMF hitelért.

2019. máj. 28. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Akkor vàlság nélkül, már évekkel előtte romokban volt, hogy most mi lenne, arról meg nyilván nálad okosabbaknak sincs tudomásuk .
2019. máj. 28. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

#10! Pontosan!!!

A fideszesek szeretik összemosni a 2002-2008 közötti kort 2008- utáni tényleg szar időszakkal.

Élő példa itt is azt hazudja az egyik ,hogy a válság előtt is IMF hitel volt.

2010 után is sokáig tartottak a megszorítások mert tényleg válság volt.

2019. máj. 28. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Ezt kristálygömbből, vagy kávézaccból sikerült kiokoskodnod?

Nem fogod fel, hogy 2008-ban egy eladósított, romokban heverő pöcegödör volt az ország, mikorra jött a válság?

Olyan jó lenne, ha mielőtt írogattok, tájékozódnátok...és nem csak a szomszédasszonytól!

2019. máj. 28. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

És most nem vagyunk eladósodva mi? :D

Lol, oroszok, kínaiak, magánnyugdíj elköltése plusz a régi adósság nagy része...

2019. máj. 28. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Miről mesélsz?

A régi adósság, az IMF hitel ki van fizetve.

Oroszoknak még nem tartozunk, a kínai hitelről meg tegyél már egy linket!

Egyébként lehet adósságunk, még csaknem is vitatom, de a kettőt ne akard már összehasonlítani!

Nem mindegy, hogy valaki felvesz 200ezer kölcsönt, vagy a 100milliós házát viszik el 200milliós tartozásért.

2019. máj. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!