Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy hogy nem...

Csak én látom úgy hogy nem élek jobban mint régen, csak azért mert a Fidesz van most vagy én vagyok ezzel egyedül?

Figyelt kérdés
Nem tudom de én kb ugyanígy éltem akkor is amikor az MSZP volt, valahogy nem látom hogy olyan jóval jobban élnénk mint régen. Ti hogy látjátok hogy érzitek jobban éltek azért mert a Fidesz van? Milyen az életszínvonalotok most és akkor?
2019. máj. 28. 14:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Én sokkal jobban élek. De teszek is érte, minden erőmmel.
2019. máj. 28. 14:33
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk most minden spórolt pénzünk ráment édesapám ingyenesen kezelt nyirokmirigy-dagantára. Miután kiderült, hogy rosszindulatú, közölték, hogy 8 hónap múlva lesz időpont műtétre. Átadtam a borítékot, következő hét kedden műtötték. És ez így ment végig. Apa meggyógyult, a család legatyásodott, ha nem lett volna pénzünk akkor meghalt volna, mire elkezdik kezelni. Most imádkozunk, hogy más le ne robbanjon, mert semmink nem maradt. Éljen a fidesz.
2019. máj. 28. 14:37
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Jobb az anyagi helyzetem, de ez az eltelt időnek köszönhető, nem a fideszek.

Viszont most 200%-300%-al nehezebb ingatlant venni, és nem, nem akarok támogatásokból, a saját erőmből teszek mindent. Korábban eszembe jutott, hogy iroda vásárlásra (vállalkozásfejlesztés, telephely vásárlás, volt ilyen ginop kiírás) kellene pályáznom EU-pénzre, de inkább úgy döntöttem, hogy előteremtem magam, még ha több időbe is telik (egyébként a pályázatos cég amit akkor megkerestem, minimum 30%-ot kért az összegből, nem indokolták mire fel és még ők voltak az egyik legolcsóbbak).

2019. máj. 28. 14:41
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Sajnálom a családot őszintén!

Megnyugtat valamelyest ha elmesélem neked, hogy mi a Gyurcsány éra alatt jártunk így anyám vastagbélrákjával?

Csak ő meg sem gyógyult.

Utána évekig nyomorogtunk, mert még a temetésére is hitelt kellett felvennünk.

2019. máj. 28. 14:43
 5/18 A kérdező kommentje:
Akkor ki lehet jelenteni hogy ez az ország azért tart itt mert a magyarok korlátoltak és Gyurcsány és Orbán kívül mást nem ismernek?
2019. máj. 28. 14:45
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Persze, bármit kijelenthetsz, akár ezt is. Attól még nem lesz igaz.
2019. máj. 28. 14:53
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Pont ez jutott eszembe a mostani uniós választások után kérdező. Hogy az elmúlt 30 évben leragadtunk az Orbán-Gyurcsány párosnál... 29 éves vagyok, nálam egyikük sem volt soha opció. Sajnos tippem sincs hány évnek kell eltelnie ahhoz, hogy kihaljon az a generáció aki felelős ezért...
2019. máj. 28. 14:54
 8/18 A kérdező kommentje:
És semmit nem jelentettem ki csak kérdeztem..
2019. máj. 28. 14:56
 9/18 anonim ***** válasza:
58%
Anyagilag sokkal jobban élek most mint az MSZP idején éltem.
2019. máj. 28. 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Mivel a MSZP kormány megkapta a világválságot, mostanra pedig sokat javult az európai és világgazdaság, sokan jobban élnek itthon, de ez nem azt jelenti hogy jól élnek és nem a Fidesz kormánynak köszönhető a javulás.
2019. máj. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!