Csak én látom úgy hogy nem élek jobban mint régen, csak
azért mert a Fidesz van most vagy én vagyok ezzel
egyedül?
Én sokkal jobban élek. De teszek is érte, minden erőmmel.
2019. máj. 28. 14:33
Nekünk most minden spórolt pénzünk ráment édesapám ingyenesen kezelt nyirokmirigy-dagantára. Miután kiderült, hogy rosszindulatú, közölték, hogy 8 hónap múlva lesz időpont műtétre. Átadtam a borítékot, következő hét kedden műtötték. És ez így ment végig. Apa meggyógyult, a család legatyásodott, ha nem lett volna pénzünk akkor meghalt volna, mire elkezdik kezelni. Most imádkozunk, hogy más le ne robbanjon, mert semmink nem maradt. Éljen a fidesz.
2019. máj. 28. 14:37
Jobb az anyagi helyzetem, de ez az eltelt időnek köszönhető, nem a fideszek.
Viszont most 200%-300%-al nehezebb ingatlant venni, és nem, nem akarok támogatásokból, a saját erőmből teszek mindent. Korábban eszembe jutott, hogy iroda vásárlásra (vállalkozásfejlesztés, telephely vásárlás, volt ilyen ginop kiírás) kellene pályáznom EU-pénzre, de inkább úgy döntöttem, hogy előteremtem magam, még ha több időbe is telik (egyébként a pályázatos cég amit akkor megkerestem, minimum 30%-ot kért az összegből, nem indokolták mire fel és még ők voltak az egyik legolcsóbbak).
2019. máj. 28. 14:41
Sajnálom a családot őszintén!
Megnyugtat valamelyest ha elmesélem neked, hogy mi a Gyurcsány éra alatt jártunk így anyám vastagbélrákjával?
Csak ő meg sem gyógyult.
Utána évekig nyomorogtunk, mert még a temetésére is hitelt kellett felvennünk.
2019. máj. 28. 14:43
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor ki lehet jelenteni hogy ez az ország azért tart itt mert a magyarok korlátoltak és Gyurcsány és Orbán kívül mást nem ismernek?
Persze, bármit kijelenthetsz, akár ezt is. Attól még nem lesz igaz.
2019. máj. 28. 14:53
Pont ez jutott eszembe a mostani uniós választások után kérdező. Hogy az elmúlt 30 évben leragadtunk az Orbán-Gyurcsány párosnál... 29 éves vagyok, nálam egyikük sem volt soha opció. Sajnos tippem sincs hány évnek kell eltelnie ahhoz, hogy kihaljon az a generáció aki felelős ezért...
2019. máj. 28. 14:54
8/18 A kérdező kommentje:
És semmit nem jelentettem ki csak kérdeztem..
Anyagilag sokkal jobban élek most mint az MSZP idején éltem.
2019. máj. 28. 15:00
Mivel a MSZP kormány megkapta a világválságot, mostanra pedig sokat javult az európai és világgazdaság, sokan jobban élnek itthon, de ez nem azt jelenti hogy jól élnek és nem a Fidesz kormánynak köszönhető a javulás.
2019. máj. 28. 15:01
Kapcsolódó kérdések: