Naplót írok. De nem akarom, hogy bárki elolvassa, ezért csak akkor írok bele, ha egyedül vagyok itthon, és el is rejtettem. Emiatt most régen írtam bele, és ez egy kicsit rossz. Mit tanácsoltok?
írhatsz számítógépen Wordbe, amit jelszóval levédesz, és elrakod valami tuti helyre a gépeden (egy kamu mappába, ahol senki sem azt keresné, pl. vmi programnak a setup mappájába), és a számítógépedet is védd le jelszóval. a Word dokumentumot egy jelszóval védett pendrive-ra is rakhatod, és blogot is írhatsz, viszont mindenképpen úgy állítsd be, hogy privát legyen, ne jelenjen meg a keresőlistákban és ha még ez sem elég, akkor csak vázlatként mentsd el a bejegyzéseket.
én viszont a kézzel fogható napló híve vagyok, szeretem érezni, ahogy tradicionálisan kiírom magamból a dolgokat, ezért nekem jegyzetfüzeteim vannak. nekem olvastak már bele a naplómba, cudar érzés, de úgy tudsz a legjobban ellene védekezni, ha nem titkolod feltűnően és nem kerítesz nagy feneket neki. gondolj csak bele, ha valaki gyanúsan titkolózik, akkor akaratlanul is magára irányítja a figyelmet. tégy úgy, mintha házit írnál, esetleg rejtsd el egy keresztrejtvényes magazin mögé. miután végeztél, dugd el valami jó helyre, pl. egy másik könyv levehető borítójába rakd bele, és így tedd fel egy könyvespolcra. vehetsz lakatos naplót is, esetleg egy lakattal zárható dobozt, amibe beleteszed, de az feltűnő és aki akarja, úgyis kinyitja. írhatod máshol is, pl. kávézóban, könyvesboltban, parkban stb., és kitalálhatsz egy titkosírást is, de ez sok meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!