A DK mégis hogyan kapott ennyi szavazatot?
Érdekes tavaly sehol nem voltak. Kizartnak tartom h egy év alatt ennyi ember atszavazzon rájuk. Oké nem így-i választás volt de hasonló arany lenne.
Tavaly simán verte őket az MSZP és a Jobbik is....
Én azt vártam h pár éven belül feloszlanak Gyurcsánnyal együtt...
Az nrm úgy vót! Nem egyefüli szavazatot kapott, hanem 3-at!
(Én..... A Gyula ..., meg az Ottó! (a Tót Otttó...)
Az ellenzékre nem szavaztak többen. Azok szavaztak a dk-ra, momentumra akik elpártoltak az mszp - jobbik bandától.
Itt a bizonyíték, hogy se az mszp-nek se a jobbiknak nem tett jót az összeborulás.
Szerintem az eddig felsoroltak mellett az is benne lehet a dologban, hogy az embereknek végképp elegük lett római első Viktor felcsúti fáraó fejedelemből és az ő helytartó Döbrögi maffia főméltóságaiból, akik lassan megfojtják az országot.
És szívesen látnának végre új, határozott, karakteres arcokat, még azon az áron is, hogyha az illető éppenséggel a "Gyurcsók" felesége. Végülis, ők sem hazudnak jobban, mint a Viktor fejedelmünk.
Még az országgyűlésin én is a Jobbikra szavaztam. Most nem az "összeborulás" miatt nem tettem így, illetve én az ellenzéki összefogást még támogatnám is, de a Jobbik jelenleg morálisan is annyira szét van esve, nem tudják mit akarnak, csak vannak és néznek ki a fejükből, várják hogy történjen valami. Így nem lehet változást elérni. Vona tartotta össze a Jobbikot még, de így hogy ő is elment, nem találják a helyüket. Egy ennyire bizonytalan pártra meg nem szavazok.
A DK-nak és a Momentumnak voltak határozott elképzeléseik, volt egy céljuk, magabiztosságot sugároztak. Ezért választották őket az ellenzéki szavazók. A DK-nak az is "jót tett" hogy nem Gyurcsány volt az arcuk.
De még így is hihetetlenül erős a fidesz, szóval kormányváltásra azért még nem kell gondolni. A Momentumnak ez egy remek lehetőség lehet viszont, kérdés hogy tudnak-e élni vele. Ha tudnak, akkor 1-2 ciklus múlva kormányváltó erő is lehetnek.
Én örülök a Dk győzelmének, hisz csak 2 dolgot kell kérnem:
1. Európai minimálbért/(nyugdíjat)
2. Kávét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!