Mire kell figyelni a vasarnapi szavazasnal, hogy biztos megfelelo szavazatot adjak le? Mert a valasztasnal nem volt pecset rajta es akkor voltam elso valasztason es nem tudtam, hogy annak rajta kell, hogy legyen?
"simán eltünőstintásat adhatnak" - van még, aki ezeket elhiszi???
Értem én, hogy fáj, hogy ma Magyarországon gyakorlatilag nincs ellenzék, és legalább az összeesküvés-elméletekkel lehet vigasztalódni, de ez akkor is túlzás.
Egyszer engem is hívtak bizottságba, nem volt csalás. De volt egy csomó érvénytelen szavazat, mert egyesek még egy X-et sem képesek értékelhetően beírni. (Egyénként nem is szakadt környéken)
"simán eltünőstintásat adhatnak"
Aha... aztán honnan tudják, hogy akinek ilyet adnak, kire akar szavazni?
Mivel én (is) már jó előre mondtam, hogy a "választási csalás" kottát le fogják porolni, ezért csak kavargatom a kv-mat és vigyorgok, amint sértegetik a saját fajtájukat, akik ott ülnek a bizottságban és asszisztálnak a le nem pecsételt szavazó laphoz, meg az eltűnő tintájú tollhoz.... 😄
De jól van ez így!!! Ha az a néhány tízezer aktivista megsértődik és faképnél hagyja a pártját, annál gyengébb az ellenség!
Majd a választás után elregélem, a környékünkön, miként csaltak a szocik 2014-ben (akkor még volt 5000 ft egy szavazatért) 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!