Mivel próbálja majd kimagyarázni a Jobbik a várható vasárnapi csúfos szereplését az EP-választáson?
"választási csalás, agymosó média, ÁSZ büntetés, a párt kitisztult nem is olyan rossz ez az eredmény, át kell gondolni mégis össze kell fogni blablabla"
Már biztos gondolkodnak rajta, annyira csak nem lökött emberek, hogy ne tudják előre, nekik lefőtt a kávé.
Jól tippeltem, úgy látszik beakadt náluk a lemez, mert még mindig az Állami Számvevőszéket hibáztatják mindenért: [link]
Utolsó két válaszolónak: az EP-be bejutó pártok közül a Jobbik szerezte a legkevesebb szavazatot, most nagyon csendben vagytok, mit szóltok hozzá?
Hogy ne lennék csendben, azóta el is felejtettem ezt a kérdést :D
Valóban rosszul jött ez most a Jobbiknak, és valóban nem a számvevőszék vagy a mi hazánk az okozója ennek. Egyszerűen nem találják önmagukat, nem csinálnak semmit. Nincs egy határozott elképzelésük, nem mutatnak magabiztosságot a választók felé. Nagyon nem.
Vona után nincs aki összefogja és gatyába rázza a pártot, ez van. Amíg nem találnak valaki alkalmas vezetőt, maradni is fog ez a támogatottság. Az eredmények után azt mondták, hogy levonják a tanulságot és változtatni fognak, kíváncsian várom, hogy ez mit fog jelenteni.
#6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!