Volner János, Apáti és Fülöp belépett a Mi Hazánk Mozgalomba? Ezek után mi várható? Mekkora lehet a Jobbik és a Mi Hazánk támogatottsága?
A Jobbik szavazói nagyjából már baloldaliak, ha maradtak is radikálisok, azok is szépen, lassan eltűnnek. Egy részük valóban a Mi Hazánkhoz pártol, de lesznek olyanok is, akik passzivitásba vonulnak vagy a Fideszhez pártolnak.
A Mi Hazánk azt hirdeti, hogy szavazókat szerezni főleg a Fidesztől vagy a passzívokból próbálnak maguknak szerezni. Csakhogy a Fideszre szavazó radikálisok megmaradnak a Fidesz mellett, mivel a Fidesz hitelesebben képviseli már a jobboldali eszmét. A passzívokkal, a nem szavazókkal pedig az a probléma, hogy ők nem szeretnek szavazni, nekik mindegy.
Ha elfelejtik az eddigi ostobaságokat és Volner vezetésével visszatérnek az eredeti Jobbikos irányvonalhoz akkor jelentős szavazótábort gyűjthetnek.
Ha folytatják Toroczkai elmebeteg kinyilatkozásait, akkor Orbán ismét hátradűl és kér egy kávét.
Nekem is tetszik a Toroczkay, egész szimpatikus.
Semmilyen pártba nem lépek be, de ha most lenne a választás, nem a Fideszre, hanem rájuk voksolnék.
Persze a következő választásig még sok víz lefolyik a Dunán.
Majd meglátjuk...
ha csak a radikális eszméket tükrözi azzal az a baj hogy sosem fog választást nyerni.
Az hogy a jobbik megpróbált néppártosodni nem volt ördögtől való a baj az hogy túlságosan balra fordult az egész és az eredeti jobboldali eszméket is szembeköpték , pont azokat amiket megkellett volna tartani.
Mondtam én hogy pártszakadás lesz a Jobbikban április 8. után és sorra fognak kilépni a pártból a tagok. És azt is mondtam, hogy Simicska eldobja majd a Jobbikot, miután nem sikerül győzniük a választáson, Vona pedig valószínűleg lemond majd, ahogy ígérte korábban.
Akkor mindenki lepontozott engem 0%-ra. Innen üzenem, hogy az idő igazolta a válaszaim hasznosságát és a százalékok semmit se jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!