Mi az oka Orbán, Gyurcsány nagy sikerének?
Mindkettő karizmatikus vezető.
Annyi a különbség, hogy Orbán emellett jól is csinálja.
Feri a hazudozásban volt kiemelkedő és azóta is vastag a bőr az arcán, de még is bejön a szavazóinak.
Nincs más olyan politikus aki hozzájuk felérne ilyen tekintetben. Még Vona volt aki karizmatikus volt de ő is eltűnt a süllyesztőbe.
Most az ilyen Tóth Bertalan meg Karácsony Geri féle emberekkel mit kezdjünk?
"Feri a hazudozásban volt kiemelkedő és azóta is vastag a bőr az arcán, de még is bejön a szavazóinak."
Szerintem ezt gondold újra!
#3 nézd már vissza a 2006-os választási vitát, én azt csodáltam, hogy nem nőtt meg az orra közben.
Orbánt azért eléggé önazonos, ő olyan mint Steve Jobs volt az Appelnél, hogy lenyomja a követői torkán azt amit akar, így nem kell választások előtt a szépet tennie, mert tőle pont azt várják el amit ő megmondott, hogy az a jó nekünk.(akkor is ha nem jó)
3: Miért kéne egy olyan dolgot újra gondolnia amit a Gyurcsány maga is beismert? "Hazudtunk reggel, délben, este". Ezt még nem hallottam eddig egy őszinte ember szájából.
Kérdező: Az a titkuk, hogy a többi párt visszalépett a politizálástól és ehelyett azzal töltötték a választások óta eltelt időt, hogy rendkívül "humoros" gúnyneveket találtak ki az Orbánnak, Ádernek, meg még egy pár Fideszes politikusnak, meg középiskolás kisgyerekek mögé bújtak miközben ők beszéltek helyettük, meg a földön vergődtek mint az óvodások amikor hisztiznek illetve ajtóknak futottak... Nem meglepő, hogy még a DK is képes volt megelőzni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!