Csak szerintem csinálja jól Gyurcsány Feri azt amit csinál?
Figyelt kérdés
Ugye van messengeren ez a beszélgetés Gyurcsány Ferivel.Az oké,hogy előre megírt szövegek vannak és úgymond egy "bottal" beszélgetsz,de szerintem nagyon jól motiválja a fiatalokat arra,hogy az EP választáson a DK-ra szavazzanak +instagramon a fideszt lejárató mémekkel.Szerintem sok esély van arra,hogy holnap a választásokat a DK nyerje meg.De ez csak az ÉN véleményem. Szerintetek?2019. máj. 25. 13:35
1/14 anonim válasza:
2 mandátumuk lesz maximum a Fidesznek meg 10 felett, innentől hogy lehetne kérdéses, hogy ők nyerik e a választást?
2/14 anonim válasza:
Igen, valóban jobban csinálja, mint a többi ellenzéki párt. Azt se tartom kizártnak, hogy pár év múlva lesz annyi fiatal szavazójuk, mint pl a Momentumnak.
3/14 anonim válasza:
Nincs esélye és a közeljövőben nem is lesz, ha még egyáltalán lesz valaha is.
4/14 szántóvető válasza:
a szokásos dk-s trollunk is itt van.szép hétvégét!aztán holnap se felejts el kiírni egy kérdést.
5/14 anonim válasza:
Ha valóban a DK lesz a 2. (remélhetően max 5%os eredménnyel), akkor a nem a fiatalokon fog múlni, hanem az impotens ellenzék alkalmatlan emberein.
Szégyen, hogy ilyen pártok, mint a DK, még a Parlamentben vannak.
A DK olyan mint egy szekta:
- egy jól meghatározható és helyettesíthetetlen vezetőjük van
- olyan dolgokat ígérgetnek, aminek irreális a megvalósíthatósága, mégsem tudja őket számon kérni miatta senki (eu-s minimálbér, szavazz ránk és a mennyországba kerülsz - halálod után!)
6/14 anonim válasza:
Akkor pont olyan, mint a kormánypárt, látod nekik pedig 50%-os támogatottságuk van.
7/14 meszike91 válasza:
A dk nem tudja megnyerni a fiatalokat. A dk alapvetően nyugdíjaspárt. A fiatalok csak nevetnek rajta.
8/14 A kérdező kommentje:
Az úgy elég erős,hogy le trolloznak mikor ez az első kérdésem ebben a témában! lol?
2019. máj. 25. 14:44
9/14 anonim válasza:
A fiatalok nagy részét nem nagyon lehet már megszólítani a rendszerváltás üdvöskéivel. Ezt látom a környezetemben, huszonéveim első felében vagyok.
10/14 anonim válasza:
Nos egy átlagos ellenzéki egy valamit akar a politikában, mégpedig változást nos ahhoz az ilyen paprikajancsikat mint a dk stb is elkell üldözni hogy beinduljon a folyamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!