Miért hiszik a fideszesek, hogy az ellenzékiek nem
tudják, hogy holnap tarol a Fidesz?
Figyelt kérdés
Gunyolódnak, hogy mivel fogják majd magyarázni, csalással meg minden. Mindenki tudja, hogy összefogás hiányában kizárólag mindig a Fidesz nyer, főleg, hogy az ellenzéki részvétel alacsonynak ígérkezik. A csalás meg sajnos nem attól függ mi lesz az eredmény, azt még az eredmény előtt végre kell hajtani ahhoz, hogy nehogy más legyen az eredmény. :D
2019. máj. 25. 16:53
1/7 anonim válasza:
Nem a részvétel alacsonysága miatt kap kevés szavazatot az ellenzéki pártok zöme hanem azért mert nem vevő rájuk már senki!
2019. máj. 25. 16:56
2/7 anonim válasza:
A Fidesz tagjai az ellenzéki pártok tagjait nevetik ki a Parlamentben, mi pedig titeket. Nem véletlenül.
2019. máj. 25. 16:57
3/7 Dorkakas válasza:
Az ember időről időre szívesen előveszi a lejobb komédiákat. Nézd meg, mit művelt az ellenzék tavaly árpilis óta, főként a "hatalmas tüntetéseket", a szánalmas mentegetőzést a csúfos vereségre és az TV-székházban történt eseményeket. Nem lehet ezt olyan könnyel elfelejteni, az embernek újra és újra mosolyt csal az arcára. Bár bevallom, voltak szituációk, mikor Fideszesként már-már én éreztem magam kellemetlenül 1-1 emberke miatt, mert annyira az alja (Bangóné, Kunhalmi, Jakab, a Szél-Hadházi csodapáros és hát a kedvencem, a Varjú). Gondolom, most sem fogjá(to)k tőlünk sajnálni az őszinte nevetős perceket. :)
2019. máj. 25. 17:03
4/7 anonim válasza:
Annak örültem volna, ha az ellenzéki pártok összefogtak volna, és akkor végre megláthattuk volna, hogy milyen az, ha a narancs rothadásba kezd indulni.
2019. máj. 25. 17:13
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg az EU választáson pont hogy sokkal nagyobb az esélye az ellenzéknek, mert a fideszes szavazók nagy része kiábrándult az EU-ból, azaz nem érdekli az EU választás, míg ez az ellenzékieknek sokkal kisebb hányadára igaz.
2019. máj. 25. 17:20
6/7 anonim válasza:
Való igaz, a fidesz szavazók nagy része kiábrándult az eu-ból, de holnap sokan leszünk. Miért? Jó az Isten, jót ád! 😊 A "Mi vagyunk a többség".... Meg a hungarikum matek miatt, ahol nem azt a műveletet végezzük el, amit kéne, hanem ami tetszik....
De jól van ez így! 😊
Sose gondoltam volna, hogy Horn Gyulát visszasírom, mivel ki nem állhattam. De minden elismerésem neki! Úriember módján tudott veszíteni! Nemcsak képes volt elismerni a vereséget, hanem gratulált is a győztesnek...
2019. máj. 25. 18:15
7/7 anonim válasza:
"Miért hiszik a fideszesek, hogy az ellenzékiek nem tudják, hogy holnap tarol a Fidesz?"
Mindig kitaláltok valami hülyeséget, hogy "miért hiszik azt a fideszesek, hogy..." majd szörnyülködtök rajta egy sort.
Nem hiszik ezt. te hiszed azt a fideszesekről, hogy ezt hiszik.
nagyon is jól tudjuk, hogy az ellenzéki politikusok tisztában vannak a valósággal, éppen ezért olyan vicces hogy megint olyasmiről szövegelnek ami teljességgel lehetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!