Miért kiáltanak csalást az ellenzékiek minden szavazás
után amikor a közvélemény kutatások is előre
általában jól igazolják az eredményt?
Figyelt kérdés
Még az ellenzéki közvéleménykutató cégek is stabilan a Fideszt lövik be 50% felé , na most ez után amikor valóban ez az eredmény ki jön akkor miért úgy adják elő mintha ez csalás lenne?
2019. máj. 25. 11:22
1/7 anonim válasza:
A közvélemény-kutatóknak sok ellenzéki is Fideszt mond, mert félti a munkahelyét, családját.
2019. máj. 25. 11:26
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Na ezen jót nevettem! Annak se kell féltenie a családját aki az utcán kamerák előtt "g" -zi Orbánt vagy bárki mást..
2019. máj. 25. 11:27
3/7 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy csalás, érdembe biztosan nem...
Viszont az meg lett állapítva EU-s szervek által, hogy a kormány és a Fidesz mint párt, a kampány során nem vált el egymástól, ami egy demokráciában nem megengedett.
Most akkor vissza kérdeznék.
Ez utóbbira miért mondják a fideszesek, hogy biztos hazudik az éppen aktuális EU-s szerv? Stb.
2019. máj. 25. 11:28
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez már ilyen hagyomány, sokan elfelejtetik, de 2010 előtt is többször lehetett hallani olyan nyilatkozatokat, hogy csalás történt itt és itt, volt ilyen 2006-ba, 2004-es népszavazáskor és még szerintem az előtt is.
2019. máj. 25. 11:31
5/7 anonim válasza:
Nem igaz, hogy 2010 előtt ilyet ami most általános álláspont lehetett volna tapasztalni. Olyan volt, hogy bizonyos körzetekben történteket kritizáltak és ebben a Fidesz élen járt csak úgy mellékesen, olyan nem, hogy a választás kormány általi központi elcsalásáról végzetes módon meg voltak győződve a választók. A fideszeseknek borzasztóan fáj ám az igazság, ezek a jellemző ferdítések amit itt is a kérdésben és a problémával foglakozó topikokban előadnak eléggé árulkodóak.
2019. máj. 25. 11:46
6/7 anonim válasza:
A mostani szavazás pedig nem olyan, mint a tavalyi, a Fidesz magasan nyerni fog, mozgósít ahogy szokott míg az ellenzéki szavazók részvétele alacsony lesz. Hát hogyne nyerne a Fidesz. De a Fidesznek nem elég, hogy nyer. Ő biztosan és nagyon akar nyerni. Erre készül is az eszközeivel, biztos ami biztos.
2019. máj. 25. 11:48
7/7 anonim válasza:
Bocsi! De már napok óta esküdöznek, hogy csalás lesz!
Az ellenzékben (Horn óta) hianyzik az úriember mentalitás. Nem tudnak veszíteni. Nincs egészséges önkontroll. Másban, vagy a körülményekben keresik a hibát. Arról nem is beszélve, hogy magukból indulnak ki!
Ki ne emlékezne még a kamuvideós bukásaikra
Majd a jövő héten elregélem, hogy 2014-ben hogy vette a szavazatokat az mszp a környékünkön 5000 ft-ért. Addig megkeresem a linket. A szociknak már nincs pénz. A többieknek se nagyon. A Dk pedig a hazudozással próbál szavazókat szerezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!