Másnak is gyanús, hogy miért nem kaptak most tömegesen választásra hívó levelet?
Persze mert a Postás vagy aki kiküldi tudja , hogy jancsika nem Fideszes ezért nem kap levelet.
Családunkba is van aki nem kapott, pedig Fideszes.
Simán nincs kedve kivinnie a postásnak vagy elkavarja és máshova dobja be , stb stb
"Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de .."
Pontosan ezt csinálod, összeesküvés elméletet gyártasz. Simán lehet hogy a többi kérdést is te írtad ki.
Nem kell a levél a szavazáshoz. A legtöbb ember aki megkapta az olvasás nélkül félre teszi vagy kidobja, mert mindenhonnan azt hallja már hónapok óta hogy most vasárnap szavazás lesz és alig 1 éve volt legutóbb szavazni, nem felejtette el, hogy hova kell mennie.
ha megkérdeznéd a családtagjaimat hogy mi kaptunk-e ilyen levelet simán mondanák, hogy nem kaptunk. Pedig ott van a hűtőn a többi cucc alatt amit azóta rátettünk, 2 hónapja. Csak mivel én hoztam be és nincs benne semmi amit feltétlen látniuk kellene, így nem szóltam nekik külön róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!