Miért van itt ennyi fidesz rajongó, amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember? Ez csak nekem gyanús?
Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 15:32
1/29 anonim válasza:
Sehol se találkozol velük? Akkor te buborékban élsz. Rengetegen vannak, mindenhol.
2/29 A kérdező kommentje:
De annyian amit itt tapasztal az ember, tényleg sehol sincs.
2018. szept. 28. 15:42
3/29 Sulek Péter válasza:
régebben meg az volt a baj,hogy ez ellenzéki oldal,én már ezt nem tudom követni :)
4/29 anonim válasza:
Mára már mindenhonnan kiútálták őket, még itt megtürik a fajtájukat.
De tényleg hemzsegnek itt, Ha írok valamit ami nem tetszik nekik bandában szavaznak le, mitöbb privátban fenyegetnek meg.
Ilyenek a politikusaik is, orbán is csak fenyegetőzni meg hazudozni tud, most mitvárjunk a követőitől?
5/29 anonim válasza:
NA! ugye jól írtam. itt a példa rá.
7/29 A kérdező kommentje:
Egy kivételével, most is csak fideszesek írnak.
Én élek buborékban?
2018. szept. 28. 15:50
8/29 anonim válasza:
A szavazókorú lakosság 35%-a támogatja a Fideszt. Mi olyan meglepő azon, ha itt is hasonló arányban vannak jelen?
9/29 anonim válasza:
Az akolmelegért jönnek, Kérdező...egységben az erő ugye :D
10/29 A kérdező kommentje:
Itt kb 90 százalék a fideszes fura módon, és ez a válaszokból is látszik...
De nyílván én élek buborékban.
2018. szept. 28. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!