Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van itt ennyi fidesz...

Miért van itt ennyi fidesz rajongó, amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember? Ez csak nekem gyanús?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 15:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

"Munkaerőhiány van. Engem rendszeresen hívnak a reptérre melózni. Még fizetett képzést is ajánlottak."

Jó. Ezzel szemben rengeteg település van Magyarországon (pl. Tiszabő), ahol kereken 100%-os a munkanélküliség. Még közmunkásnak se mehetsz el, mert az sincs. A kormány meg szarik egy nagyot a fejükre.

Lehet persze külföldön is melózni, nem azt mondtam, hogy ez járhatatlan út, de akkor nem kell a cirmogás, hogy idehaza miért szar a gazdaság. Azért, mert egyre kevesebb embernek kell ugyanazt a GDP-t kitermelnie, olyan isten meg nincs, hogy a politikus kevesebbet lopjon ugye.

"Olyan kormány meg úgysem lesz, hogy holnaptól 3000 euró legyen az átlagbér."

Ez itt a baj. Főleg, hogy a szándék sincs meg rá.

2018. szept. 28. 17:47
 22/29 anonim ***** válasza:
22%

21.

Jó, csak ne hidd, hogy Nyugaton minden zsákfaluban nagy gyár van. Ha nincs meló, oda kell menni, ahol van.

2018. szept. 28. 17:49
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Ez igaz, viszont ott a legeldugottabb zsákfaluban is embernek való fizetést kapsz. Azért 5 euró odakint egy lityi tej, mert az ottani alsó-közép röhögve kicsengeti ezt az összeget, hónap végén nemcsak szárazkenyérre meg krumplistésztára futja.

És ott nincs Matolcsidióta se, aki bemeséli nagy paripa arccal a nagyérdeműnek, hogy 47 ezer forint mindenre elég.

2018. szept. 28. 17:53
 24/29 anonim ***** válasza:
22%

23.

Nem tudok mást mondani, van munka. Pesten egy kézi autómosóban már nettó 250 - et is adnak. Nyugaton magasabb az életszínvonal, kb. mióta a világ a világ.

Érdemes kimenni, kipróbálni, pénzt keresni, nyelvet tanulni. Én pl. otthon sosem tanultam volna meg angolul. Annyit tudtam, hogy kapjak kb. egy hármast a suliban, kb. annyit is ért, semmit.

Ráadásul ha sokan kimennek, emelkednek otthon a bérek. Ha kapnék egy nettó 4 - 500 körüli lehetőséget, kiszállnék kamionból, mentem már eleget. És oda tart a világ.

Újítottál fel lakást mostanában? Tudod mennyit keres egy jó festő, asztalos, ács, burkoló? .rva sokat. És többségében zsebbe, adót elkerülve.

2018. szept. 28. 18:02
 25/29 anonim ***** válasza:
83%

Van munka, igen...már ahol. Anno ígértek nekünk olyasmit, hogy 1 millió munkahely (persze erre már egyre kevesebben akarnak emlékezni, de a nép nem felejt). Ebből nemcsak hogy semmi nem valósult meg, de tovább csökkent is a munkahelyek száma. A közmunka viccmunka pedig csak annyira számít rendes munkahelynek, mint az MLM-átverés.

Tudok róla, hogy most volt béremelés. Ezzel együtt növekedtek az árak is, és az infláció is, tehát voltaképpen kapott a szar egy jó nagy pofont. Oké, a fizetésdből egy gömbrágóval többet tudsz venni a sarki éjjelnappaliból, ennek most örülni kellene?

Az is igaz, hogy a jó festő, asztalos, hidegburkoló jól keres. Csak sajnos nem országosan. Budapesten elkérhet 300 rugót is a melójáért, Ózdon örülhet, ha 50 ezret megkeres adómentesen.

2018. szept. 28. 18:11
 26/29 anonim ***** válasza:

Nincs sok fideszes itt.

Nézd meg Faceobookon pl mennyien vannak.

Itt pár ember van,aki állandóan mosdatja őket mindenben,mert nekik ez a rendszer most nagyon jó,és nem akarják,hogy megszűnjön egy darabig.

2018. szept. 28. 19:46
 27/29 anonim ***** válasza:
12%

Ha mondjuk példának okáért te sem névtelenül osztanád itt az észt, hanem vállalnád minden egyes írásodat, mondandódat, mint mi páran, akkor igen hamar kiderülne hányan is vagytok valójában és mikor ki mit is mond valójában.

2018. szept. 28. 20:44
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem kardoskodok egy párt mellett sem görcsösen.

Itt viszont vannak páran,akik akármit is csinál a fidesz,akkor is védik őket.

2018. szept. 28. 21:23
 29/29 anonim ***** válasza:

gondolom a korábbi helyekről kiutálták őket, és hát kellett valami weboldal, ahol tobzódhatnak és bégethetik kórusban a bugyuta kormánypropagandát, hátha pár tucat birkát még be lehet hülyíteni vele...

könnyű felismerni őket a szókincsük alapján:

- "zemútnyócév"

- fúj Brüsszel

- lipsik

- "migrács"

- rizsacsökkentés

- két hét alatt rend lesz

ennyit tudnak, meg a nevüket...szánalmas söpredék...

"Sehol se találkozol velük? Akkor te buborékban élsz. Rengetegen vannak, mindenhol."

normális, trollmentes oldalon nem találkozni velük, mert vagy önként hagyják ott, vagy páros lábbal rúgják ki őket...vajon miért...

nincsenek rengetegen, a meggyőződéses fideszesek száma elenyésző

"Mert sokan támogatják a Fideszt, és jut belőlük ide is."

egyre kevesebben támogatják

akik még mindig kiállnak a Fityisz mellett, azok pártnyaloncok, érdekszavazók, vagy egyszerűen csak sötét ostobák

"de azzal te egyetértesz, és csak a kormányközeli hozzászólók szúrnak szemet."

a kérdező egy szóval se írta, hogy kevés volna nemfideszesből, úgyhogy nyitott kapukat döngetsz

"Azért "támogatom" a kormányt, mert jobbnak tartom őket, mint a lehetséges alternatívát."

ez csak téged minősít, kisapám, nem a többieket

akinek van esze, már 6-7 éve kiábrándult a kormányból

"Magyarországon van lakásom, három kocsit tartok fent, négy idős szülőt hordok kezelésekre, a gyerekem óvodába jár"

ja hát onnan külföldről, ahol még a burgerforgatót is normálisan megfizetik, könnyen ordibálsz be a pálya széléről baromságokat

"Csak találtam egy jó céget, a kollégák hívtak ide, így lettem cseh munkavállaló."

helyesbítés: találtál egy külföldi céget, ahol a fizetésedből nem csak szárazkenyérre meg krumplistésztára futja hónap végén...

"Magyar cégnél sem kerestem lényegesen kevesebbet."

nettó kamu

"Dolgozni kell nem nyavalyogni."

úgy van kisapám, csak ahhoz normális fizetést kell adni, nem alamizsnát

kaptad is a mínuszt, te kis fidesznyik, te

"Munkaerőhiány van."

miből van munkaerőhiány?

majd én megmondom neked: amiből nem esik jól normális fizetést adni az átlagembernek

gombokért senki nem fogja kimelózni a belét, a sztahanovisták ideje lejárt, hahó!

"De külföldön dolgozni sem szégyen. Többet akarsz - többet vállalsz."

oké, és ha mindenki külföldön fog dolgozni, a magyar gazdaságot mi tartja majd működésben?

a nyugdíjasok meg a felicigányok?

mellesleg külföldön jóval több pénzért jóval kevesebbet kell dolgoznod

Németország nem Japán, hogy alapból elvárják a 12 óra munkát

"Olyan kormány meg úgysem lesz, hogy holnaptól 3000 euró legyen az átlagbér."

úgy valóban nem lesz, hogy mindegyik a saját zsebét tömi, az átlagérdekeket meg leszarja, szóval ez nem érv

újból kaptad a mínuszt

"Jó, csak ne hidd, hogy Nyugaton minden zsákfaluban nagy gyár van."

nincs is szükség minden zsákfalura gyárban, mert a német,osztrák, svájci állam még az utcaseprőnek is képes normális fizetést adni...szóval ez az érved is megbukott

megintcsak kaptad a mínuszt

"Nem tudok mást mondani, van munka."

te figyukaaa, az hogy megismétled a hazugságot, nem fogja igazzá tenni...!

"Pesten egy kézi autómosóban már nettó 250 - et is adnak."

azt már elegánsan kifelejted a szentbeszédből, hogy Pesten minden háromszor annyiba is kerül

több pénzt kapsz, de többet is költesz, eredő = 0

"Nyugaton magasabb az életszínvonal, kb. mióta a világ a világ."

és akkor mi az akadálya, hogy nálunk is fejlett, nyugati életszínvonal legyen?

majd én megmondom, kisapám: a kormány az akadálya

azok, akiket te olyan bőszen imádsz

"Ráadásul ha sokan kimennek, emelkednek otthon a bérek."

ez meg úgy, ahogy van, baromság

"Tudod mennyit keres egy jó festő, asztalos, ács, burkoló? .rva sokat"

a bibi csak az, hogy akkor keres kva sokat, ha VAN megrendelése

a kereskedő is akkor keres sok pénzt, ha vásárolnak tőle, ha van vevő

ráadásul a multiknak hála rengeteg mesterember lehúzhatja a rolót, mert az átlagember olcsóbban megkapja ugyanazt az OBI-ban meg a JYSK-ben

erről pedig ennyit, a mínuszt megint kaptad

"Ha mondjuk példának okáért te sem névtelenül osztanád itt az észt, hanem vállalnád minden egyes írásodat, mondandódat, mint mi páran, akkor igen hamar kiderülne hányan is vagytok valójában és mikor ki mit is mond valójában."

én vállalom nagyon szívesen, mégis mitől kéne tartsak? konkrét tényeket közlök

2019. aug. 16. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!