Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van itt ennyi fidesz...

Miért van itt ennyi fidesz rajongó, amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember? Ez csak nekem gyanús?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 15:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudhatod, hogy itt hány % mivel full követhetetlen ez az oldal...
2018. szept. 28. 16:01
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha meg mondjuk a facebook kommenteket meg megosztásokat nézed ott igen is buborék van. Olyan az algoritmus, hogy neked megfelelő tartalmat mutat, azaz ha te nem keresed akkor nem látod a másik oldalt.
2018. szept. 28. 16:03
 13/29 anonim ***** válasza:
33%

"Miért van itt ennyi fidesz rajongó"

Mert sokan támogatják a Fideszt, és jut belőlük ide is.

"amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember?"

Ott a buborék. A te érdeklődésedhez hasonló emberekkel találkozol. Vagy egyszerűen véletlen. Vagy rossz az alap feltevés, itt is szidják sokan a Fideszt, mint a bokrot, de azzal te egyetértesz, és csak a kormányközeli hozzászólók szúrnak szemet.

2018. szept. 28. 16:18
 14/29 anonim ***** válasza:
13%
Hakapeszi! Kíváncsi lennék, te miért támogatod ennyire a Fideszt? Miért jó neked, amit tesz Orbán meg a bandája?
2018. szept. 28. 16:26
 15/29 anonim ***** válasza:
Hakapeszi te nem külföldön dolgozol véletlen?
2018. szept. 28. 16:59
 16/29 anonim ***** válasza:

14. - 15.

Külföldön vagyok bejelentve. És? Ez mit számít?

Azért "támogatom" a kormányt, mert jobbnak tartom őket, mint a lehetséges alternatívát. Ennyi, nem rakétatudomány.

2018. szept. 28. 17:02
 17/29 anonim ***** válasza:
50%
mert fura, hogy egy olyan ossza az eszt, hogy minden szuper, aki kulfoldi jovedembol el, meg alig van otthon. mint Digo kollega....tisztara mint a kollegam. bazi nagy fideszes meg minden csudijo, meg ilyen tamogatas, olyan tamogatas, novekvo berek, fantasztikus egeszsegugy, de arra az egyszeru kerdesre nem tud valaszolni, hogy akkor mi a fa*ert dolgozik Nemetorszagba...
2018. szept. 28. 17:18
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

17.

Miről beszélsz? Magyarországon van lakásom, három kocsit tartok fent, négy idős szülőt hordok kezelésekre, a gyerekem óvodába jár, a feleségem magyar munkavállaló. Öt évvel ezelőttig én is az voltam. Csak találtam egy jó céget, a kollégák hívtak ide, így lettem cseh munkavállaló. Kamionosoknál gyakori ez. Magyar cégnél sem kerestem lényegesen kevesebbet.

Élhetnék külföldön, pl. most hívtak Svájcba melózni, három nyelven beszélek/értek. De én megvagyok otthon is. Dolgozni kell nem nyavalyogni.

2018. szept. 28. 17:25
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

"Dolgozni kell nem nyavalyogni."

Stimm. És van munkahely?

Nincs.

Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.

2018. szept. 28. 17:39
 20/29 anonim ***** válasza:
43%

19.

Munkaerőhiány van. Engem rendszeresen hívnak a reptérre melózni. Még fizetett képzést is ajánlottak.

De külföldön dolgozni sem szégyen. Többet akarsz - többet vállalsz. Több szabolcsi rokonom dolgozott külföldön, nehéz fizikai munkát. Lett kocsi, ház minden. Én nem látom annyira rossznak ezt a kivándorlást. A törökök nagyon sokat fejlődtek általa, hogy annyi török dolgozik külföldön.

Olyan kormány meg úgysem lesz, hogy holnaptól 3000 euró legyen az átlagbér.

2018. szept. 28. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!