Miért van itt ennyi fidesz rajongó, amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember? Ez csak nekem gyanús?
"Miért van itt ennyi fidesz rajongó"
Mert sokan támogatják a Fideszt, és jut belőlük ide is.
"amikor az internetes fórumokon sehol se találkozik ennyivel az ember?"
Ott a buborék. A te érdeklődésedhez hasonló emberekkel találkozol. Vagy egyszerűen véletlen. Vagy rossz az alap feltevés, itt is szidják sokan a Fideszt, mint a bokrot, de azzal te egyetértesz, és csak a kormányközeli hozzászólók szúrnak szemet.
14. - 15.
Külföldön vagyok bejelentve. És? Ez mit számít?
Azért "támogatom" a kormányt, mert jobbnak tartom őket, mint a lehetséges alternatívát. Ennyi, nem rakétatudomány.
17.
Miről beszélsz? Magyarországon van lakásom, három kocsit tartok fent, négy idős szülőt hordok kezelésekre, a gyerekem óvodába jár, a feleségem magyar munkavállaló. Öt évvel ezelőttig én is az voltam. Csak találtam egy jó céget, a kollégák hívtak ide, így lettem cseh munkavállaló. Kamionosoknál gyakori ez. Magyar cégnél sem kerestem lényegesen kevesebbet.
Élhetnék külföldön, pl. most hívtak Svájcba melózni, három nyelven beszélek/értek. De én megvagyok otthon is. Dolgozni kell nem nyavalyogni.
"Dolgozni kell nem nyavalyogni."
Stimm. És van munkahely?
Nincs.
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
19.
Munkaerőhiány van. Engem rendszeresen hívnak a reptérre melózni. Még fizetett képzést is ajánlottak.
De külföldön dolgozni sem szégyen. Többet akarsz - többet vállalsz. Több szabolcsi rokonom dolgozott külföldön, nehéz fizikai munkát. Lett kocsi, ház minden. Én nem látom annyira rossznak ezt a kivándorlást. A törökök nagyon sokat fejlődtek általa, hogy annyi török dolgozik külföldön.
Olyan kormány meg úgysem lesz, hogy holnaptól 3000 euró legyen az átlagbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!