Kire szavaztok holnap? Ès miért?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 16:16
11/29 anonim válasza:
Aki Soros-pártra szavaz, az hazaáruló. Innentől egyértelmű.
12/29 anonim válasza:
Amelyik program leginkább képviseli az általam követendőnek elképzelt irányvonalat.
Bár tökéletesen hasonló nincs, pártot pedig nem fogok alapítani.
13/29 anonim válasza:
A Fideszre, mert megállította a migrációt.
14/29 anonim válasza:
Nem a fidesz állította meg te gyökér, hanem a Mi Hazánk.
15/29 anonim válasza:
Fideszesként kipróbáltam ezt a vokskabint és iszonyat nagy butaságot hozott ki..
16/29 anonim válasza:
Én szerettem volna egy baloldali közös fellépést de az Elempések már azt képzelik hogy ők diktálhatnak és megakadájozták az elején a közös listát ez rányomta a bélyegét a többi párt összefogására is, ezért Én a DK-ra szavazok. Nekem fontosak azok a dolgok amiket meghírdettek, Klára asszonyt egy hiteles nőnek tartom, de ha mégsem az akkor többet nem szavazok rá. Talán az EU ügyészség felállításának támogatását hiányolom tőlük egyedül.
17/29 anonim válasza:
Ez ugye csak trollkodás,ugye?
Ennyi bolond nem élhet az országban:d
18/29 anonim válasza:
"Nem a fidesz állította meg te gyökér, hanem a Mi Hazánk.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 38%-ban hasznos válaszokat ad"
Picit durván fogalmaztál, de átgondoltam és igazad van. Akkor élek a javítás jogával: A Mi Hazánkra fogok szavazni, Toroczkai László am is elég szexis
19/29 anonim válasza:
Szólok itthon is mindenkinek, hogy inkább rájuk szavazzunk, köszi az infot, puszillak
20/29 anonim válasza:
16:49: na, te sem álltál sorba, mikor az észt osztogatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!