Mikor tiltja be végre a magyar kormány a cigit és az energiaitalt?
Figyelt kérdés
Minden reggel látom, ahogy 13-20 éves gyerekek cigiznek és energiaitalt isznak iskolába menet. Ez szörnyű! Miért nem leszünk igényes, egészséges nemzet?2019. máj. 25. 10:25
11/16 anonim válasza:
Miért kéne betiltatni? Értem, hogy egy tizenévesnek nem lenne szabad, elvégre káros, de nehogy már egy 18 éven felülinek be legyen tiltva, hát mi közöd neked vagy bárki másnak hozzá, hogy ő dohányzik vagy energiai italt iszik? Ő is tudja, hogy egészségtelen, de ez az ő teste, az ő döntése. Senkinek nincs joga korlátozni ezt. Miért kell a bolhából elefántot csinálni? Úgy csinálsz kedves kérdező mintha kokaint szívnának...
12/16 anonim válasza:
A dohányt betilthatnák,az energiaital nélkül nem lehet élni.A kávétól fosok
13/16 Estádio de Felchút válasza:
Én a sertéstarját tiltanám be. Hiába finom, ha tele van koszterinnel vagy mi a faxommal, és még a gyomrodat is megfekszi, ha bezabálsz belőle.
14/16 anonim válasza:
11:35 Az energiaitalhoz valóban nincs köze senki másnak, mert azt megiszod és annyi, nem nekem lesz infarktusom miatta. Viszont a cigi már más téma, mert a te cigid füstjétől nekem is mindenféle bajom lehet, és a kiskorú gyerekeimnek is, úgyhogy az nagyon is tartozik rám is.
15/16 anonim válasza:
Nem kell be tiltani semmit.Emelni kell az adót.
Akinek van rá pénze szívja ,igya.Csak ne közpénzből kelljen
gyógyítgatni.
Ha meg használja,befizet egy csomó adót,és élvezi, legalább nyugdíjat sem kell fizetni neki.
16/16 anonim válasza:
Legalább is majd kifizetni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!