Ezek az ellenzéki médiumok mikor fogják fel végre, hogy hiába óbégatnak Orbána ha nem állnak be egységesen egy párt mögé? A 444 balliberális? Akkor ne Orbánt fikázzák, hanem fényezzék a DK-t.
Nagyon tetszik, hogy mindig ezzel az összefogósdival hülyítitek egymást és magatokat. Hogy közben nem veszitek észre, minél jobban akarjátok ráerőltetni a teljesen különböző választókra hogy mind egy párt mögé álljanak be (persze mindenki a saját pártja mögé akarja őket), annál kevesebben hajlandóak rátok szavazni.
Komolyan tetszik. Ritka nagy butaság, de nekem jó, csináljátok csak!
"Az a helyzet a zajos és hangos ellenzékkel és a mögöttük lévő médiával, hogy nincs mivel dicsekedni, ezért marad a fikázás vinnyogás, ha a figyelem középpontjában akar maradni!"
A fidesz is ugyan ezt teszi csak ott orbánozás helyett migránsozás van. Ebben nincs külömbség.
A kérdésre visszakanyarodva, mégis miért fényezzék a DK-t?
A 444 egy érdekes oldal, alapvetően hülyeségeket írnak mint például amikor lehoztak egy cikket miszerint nem létezik cigánybűnözés stb. Viszont a korrupciós tényfeltárós cikkjeik elég korrektek
Jó kérdés!
#2-nek:
Mert nagyon úgy néz ki, hogy a szavazatok arányában a fidesz után közvetlenül a DK fog következni!
Kíváncsi leszek hogy ha ez tényleg így lesz, akkor a következő választásokon az ellenzék ismét elő fog -e jönni az "összefogás"-dumával?
Kivel? A legerősebb ellenzéki párttal, azaz a DK-val?
:D
"Kíváncsi leszek hogy ha ez tényleg így lesz, akkor a következő választásokon az ellenzék ismét elő fog -e jönni az "összefogás"-dumával?"
Gyurcsány már tavasszal előjött ezzel, mondjuk nem is várok kevesebbet egy olyan párttól ami mindenféle összefogás vagy megállapodás nélkül nem ment neki választásnak(kivéve az EU-s).
#6, #7-nek:
Úgy látszik félreérthetően fogalmaztam. Én összefogás-párti vagyok!
A jelenlegi választási rendszerben nem lehet másként leváltani Orbánt. Az pedig egyenesen gusztustalan hogy minden ellenzéki párt nagy hangon követeli az összefogást, de csak akkor ha az az ő pártja vezetésével történik!
A DK volt az egyetlen, amely ajánlotta a feltétel nélküli összefogást!
A többi egocentrikus hatalommániásnak ez persze nem tetszett!
#8-nak:
LMP?!
Nem MLMP-t akartál írni? (Mégsem lehet más a politika)
Az'szem evvel mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!