Az ellenzéki, balliberális portálok miért generációznak, mikor a fiatalok körében is a Fidesz a legnépszerűbb párt?
A közvéleménykutatók szerint kb. 34%-on áll a Fidesz a 18-29-es biztos szavazóknál, igaz ez kevesebb, mint a teljes népesség körében (49%), de még így is megelőzi a jobbikot, lmp-t, momentumot, az mszp-dk pedig mérhetetlen ebben a generációban.
És ahogy ők idősödnek, lehet hogy áttérnek a Fideszhez, mert a fiatalok nem definíciószerűen liberálisok, sokkal inkább protest szavazók, itt pedig nemzeti kormány van, a liberalizmus van ellenzékben, tehát ezért szavaznak oda, mert ott érzik a lázadást.
Ahol fordított a helyzet, liberális kormány van, ott a fiatalok körében pont hogy az AfD, Front National, FPÖ és hasonló pártok a népszerűek.
Én is fiatal vagyok, pár éve tini voltam és akkor nekem is az index, 444 tetszett meg az ellenzék, utána megértem, és fideszes lettem.
5-ösnek nagyon jó a kérdése...
...már csak választ vár..
Medián és 444 hozta le a cikket, látható hogy a fiatalok körében is a fidesz a legnépszerűbb.
"fiatalok nem definíciószerűen liberálisok, sokkal inkább protest szavazók, itt pedig nemzeti kormány van, a liberalizmus van ellenzékben, tehát ezért szavaznak oda, mert ott érzik a lázadást."
Én nem így látom. Azt írod te is fiatal vagy, én is az vagyok. Igazából nem látom azt hogy a Fidesz egyáltalán meg akarna engem szólítani, vagy foglalkoznia olyan dolgokkal amik engem érdekelnek.
Sőt, a kampányban csak két dologgal foglalkoztak:
1) Riogatás Sorossal
2) Ellenzéki politikusok karaktergyilkolása (van több mint száz elveszített sajtóper ami ezt bizonyítja), ellenzéki plakátok rongálása rendőri asszisztálással, ellenzéki politikusok iskolás gyerekeire paparazzik küldése, meg egyéb gerinctelenségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!