Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktort Székelyföldön...

Orbán Viktort Székelyföldön egy egész stadion a Székely Himnusz énekelve fogadta. Gondoljátok, hogy ezt a tiszteletet megkapta volna bármelyik ellenzéki párt vezetője is?

Figyelt kérdés
Mi Hazánkon Mozgalmon kívül. :) Nehezen tudom elképzelni, hogy Gyurcsánynak vagy Fekete Győr Andrásnak is ilyen megható megtiszteltetésben lenne része valaha.
2019. máj. 20. 11:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A 13-as válaszadónak igaza van, Orbán jól látta a helyzetet. Én is jó egészséget kívánhatok olyan családanyának, aki 9 gyermeket hoz világra, és sír, hogy nincs pénze, közben műkörömre meg van.. Aki gyerekeket tud csinálni, az számoljon azzal, hogy pénzt is kell keresni mellé.

Azonban semmi több jó dolgot nem lehet felsorolni, amit ez a párt csinál. Semmit.

2019. aug. 6. 08:30
 22/22 anonim ***** válasza:
A baloldaliaktól biztos nem (etalatt az egész DK frakciót értem) hiszen a Covid alatt azon háborodnak fel, hogy a külföldi magyarok is kapnal segélyeket.
2021. jan. 10. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!