Hogy csúszott le ennyire ez a bíró icu hogy egész nap arról kell olvasni hogy a fidesz miatt kilakoltatják? Amikor fiatal voltam mintha még híres celeb lett volna.
Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 14:08
1/6 anonim válasza:
A szemlőhegyi villát pártutasízásra vették el és most lakik benne, aki lakik....
Akkor, és ott, állami fekete autók voltak..,.. Bíró Icu esetében....?
2/6 mindentudó99 válasza:
Ugyan olyan ember mint a többi az egyik ember tud beosztással élni a másik nem. Csak neki az átlagembernél több lehetősége volt. Ilyen volt pl Paudics Béla , Antal Imre stb. Évtizedes pályafutások után nincs egy fillérjük se. Meg 35 ezer a nyugdíj. Ja hát kellett volna dózni az összehaknizott pénzből. Vagy félretenni.
3/6 anonim válasza:
Paudics, meg Antal idejében egy hatvan volt egy kenyér. 2000 Ft volt egy átlagfizetés. Most ha havonta félrerak 100 Ft-ot akkor sem lenne több neki. Bíró Ica meg elszilikonaztatta magát, ahogy Lindzi Lohan elbotoxolta. Az emberknek ez már nem kell...
4/6 anonim válasza:
Mi köze a Fidesznek Bíró Ica devizahiteléhez?
Ha gyurcsányra ugatna, azt még megértem, mert az ő idejében csaptak ennek reklámot.
Egyébként B.I. elmegy a fenébe, a XII.ker-i ingatlanán kívül is van (volt?) egy Üllői úti lakása, amit kiadott (arról nem szól a fáma) minek kellett felvennie hitelt egy harmadikra?
Miért nem adta el az egyiket és fizette ki a tartozását?
Volt ennek a rendezésére több mint 4 éve!
Nehogy már megszakadjon a szívünk érte!
5/6 anonim válasza:
Engem vajon miért nem akar kilakoltatni egyik rendszer sem?
Talán az a titok, hogy fizetem a kötelezettségeimet?
6/6 mindentudó99 válasza:
Apám müv. ház igazgatóként dolgozott évtizedekig. Egy háromezres faluba. A múlt rendszerben megfordult itt a művészvilág apraja nagyja. Szinte senki nem adott számlát . Zsebre ment minden. Futott a szekér egy időben. Tartalékolni kellett volna vagy adót fizetni hogy ne 42 ezer legyen a nyugdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!