Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nekem rossz, akkor mindenki...

Ha nekem rossz, akkor mindenkinek legyen az?

Figyelt kérdés

Meg vagyok elégedve a Fidesszel, a munkámmal, a béremmel. Nekem nem kell több ennyiből pontosan jól megélek. Még is akinek nem jól megy vagy nem elég a fizetése, az engem állandóan le szolgalelkű, fenéknyaló, fideszcsicskáz. Azért mert én nem akarok országos sztrájkot, nekem nem kell nagyobb fizetés mert ez nekem tökéletesen elég. És így vannak az országban az emberek is, ezért szavazzák meg újra és újra a Fideszt.

Akinek viszont ez nem tetszik, az akkor miért nem takarodik ki? Ha neki rossz akkor másnak is legyen az?

2019. máj. 19. 12:24
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
56%
Nem szeretem az MSZP-t, se a DK-t, de régen legalább arra ügyeltek, hogy ne nyíltan folyón a korrupció, ha valaki lebukott, akkor attól próbálta mindenki elhatárolni magát, nem pedig elintézték egy vállrántással, hogy Sorors!, és vége. Nem támogatom a migrációt, de hogy a fidesz lábbal tiporja az alkotmányt(bocs alaptörvény), minden független felügyeleti pozícióba "volt" fideszes bábokat ültet, lásd ÁSZ, Médiatanács, Ügyészség, "köztévé" stb. az már sok nekem, aki ezek után is a fideszt támogatja, az igenis elvtelen nyerészkedője a rendszernek, még ha nem is egy közbeszerzésből szedte meg magát.
2019. máj. 19. 13:13
 12/60 A kérdező kommentje:
Most pedig nem csak a saját szempontból néztem.
2019. máj. 19. 13:13
 13/60 anonim ***** válasza:
33%

#11 Valóban ilyen becsületesek!

Most is jól látható a Czeglédy ügyében, hogy mennyire is törekednek a DK-ban is a korrupció meg a csalás ellenzésére. Gyorsan adtak egy EU képviselő jelölti helyet szegény adó csalónak, hogy mentelmi jogot kapjon..

2019. máj. 19. 13:16
 14/60 anonim ***** válasza:
47%

#10 Több mint 3 millió ember van megelégedve a Fidesszel nem csak a kérdező..

Választásokkor mindig meg lehet mutatni, de jelenleg az ellenzék csak gyengül, a második legerősebb párt már ilyen 10-15% körül mozog a Fidesz meg 50% felett.

Ne a nyúl hordja már a puskát..

2019. máj. 19. 13:18
 15/60 anonim ***** válasza:
Volt a téeszcsében egy munkatársam, ő is nagyon elégedett volt a sorsával és még vidám mozgalmi dalokat is énekelt munka közben. Mert szerinte ha volt munka, akkor az volt a kánaán. Nem voltunk szabadok? Az nem számított neki, ahogy a marháknak sem számít hogy be vannak kötve a jászol elé. És azt kell ennie amit a gazda elé rak, azt az igát kell vonnia amit a gazda rárak, stb. Ilyen alapon a sitten is jólét van. Ott is van mit enni, a többi tényező lényegtelen.
2019. máj. 19. 13:34
 16/60 anonim ***** válasza:
59%

És ki kellene nektek?

Hadházy, Juhász, vagy a Feri?

Ja, mert feriék nem loptak, feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben hazudott reggel-délben-este.

Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe. Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern volt nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „qrva országot.” És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így „megvédte” az országot 25 millió romántól.

Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadóság 52 %- ról 84 %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5 néha 6 választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra.

Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben heveny kórház-bezárásokkal, vizitdíjjal botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600 milliárd Ft kivonásával.

Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relativizálásával, a szülő-gyerek-pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó egyetemekkel és képzésekkel!!!

Csődbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket egyeseket öngyilkosságba hajszolva. Így fosztották ki a Megyeri híd építöinek és a Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV tartozása.

Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb stb. Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök az elnök Erdei úr döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot a devizahitel rabságában a lakosságot.

Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat.

Maradt utánuk egy szakadék szélén álló ország, gigantikus IMF hitellel, 0 gazdasággal.

Lehet választani csak tessék, tessék!

2019. máj. 19. 13:36
 17/60 anonim ***** válasza:
56%

Az én szempontomból biztos nem nézed, mert : 120 ezerrel kevesebbet keresek, mint tavaly a kormányintézkedések miatt. (elvették a lakhatási támogatást a kafiból). Fizu emelésre meg multináciknál nem lehet számítani. Közben az alkásárak spekulánsok és az állami beleavatkozás miatt nőnek, így 80 ezerrel drágább lett az albérletem, mitn tavaly, eddig ez 200 rugó mínusz. A munkábajáráshoz csökkentik a járatszámokat mind a vonatokon, mind a volánnál. Szóval +1.5 óra utazás.

Lehet, hogy neked jól megy a sorod. Egyre többen maradnak mamahotelben, és ezt a helyzetet erősíti a jelenlegi kormány. Egyre drágább az élet és a fizetés csak az álam által hamisított statisztikákon növekszik, az átlagember keresete nem nő.

Neked sokkal jobb minden és néhány hozzád hasonlónak.

Azoknak végkép jó, akik most tudják eladni azt az ingatlant, amit spekulációból vettek, mert 3 év alatt akár 15 milliót is kaszálhatnak.

Az airbnb kiszorítja azoknak a lehetőségeit, akik munka miatt mennek albiba. A munkás-szállók a külföldieknek épülnek, nem a magyaroknak.

De neked jó és más nézőpontokat is figyelembe veszel? Ezeket is?

2019. máj. 19. 13:36
 18/60 anonim ***** válasza:
29%
#17 Multinál nem emelték a fizetésed? Érdekes..
2019. máj. 19. 13:45
 19/60 A kérdező kommentje:
#17 Szabad nekem ezt fordítva látni? A többség jobban él, bárki lábra tud állni több lehetőség van. Ez még mindig nem mentség arra, hogy akinek jobban megy, vagy meg van elégedve a kormány intézkedéseivel, miért hívják Fideszcsicskának. Van akinek növekszik a bére, de még sem elégedett vele. Máshol is növekedtek a lakás árak, ezt nem lehet elkerülni. Életszínvonal növekedés volt, meg nőt a kereslet. Az pedig értelemszerűen ezzel jár.
2019. máj. 19. 13:45
 20/60 anonim ***** válasza:
33%

Illetve az is érdekes, hogy állítólag az egekben vannak a lakásárak még is azonnal eladják az új építésűeket is.

Szomszédba 2 nappal azután megvették a lakást, hogy feltette a hírdetést.

Na most ha olyan rossz helyzetben van az ország ahogy azt ellenzék hazudja akkor ki veszi meg ezeket? Vagy az ország összes városában meg falujában még a panel lakásokat is Orbán meg Mészáros veszi..? Ugyanmár..

Az emberek nagy része jobban él, aki meg nem az ne a kormányt hibáztassa hanem változtatossan.

Dübörög a gazdaság és a munkaerőpiac is! Sok esetben már a munkavállaló diktálja a feltételek nem a munkaadó. Most itt nyilván nem a 8 általánost végzett takarítókra gondolok, de szerintem egy ország ne is belőlük induljon ki..

Nyilván az aki minimálbért keres mert semmit nem tett le az asztalra egész életében az szídja a kormányt (pedig azt a minimálbért is a Fidesz emelte meg extrém módon neki az utóbbi években) , de ez az ő hibája!

2019. máj. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!