Szerintetek lesz balhé a Törökszentmiklósi demonstráción?
Mégis a Sargentini jelentésben az volt, hogy a cigányok rettegnek és el vannak nyomva.
Most vettem észre a kérdésedet szóval bocs hogy most írok.
Mivel én is helyi vagyok én is 1 kicsit aggódtam hogy mi lesz ebből a demonstrációbol de nem lett nagy balhé.
Engem inkább az lepett meg igazán hogy az Iskola/iskolák milyen "kihaltak" voltak. Általánosba jártam (8.O) voltak nálunk olyan osztályok (2-3) ahol szinte az osztály 90%-a roma származású volt és van az iskolának egy másik telephelye a buszmegállónál ahol szintén több nyomórészt romák vannak és ott nem is volt bent senki. Volt olyan osztály is ahol 3-an voltak bent és szinte azon a napon ha 5 roma volt az iskolában. Egy kisgyereket Tiszapüspökibe vittek rokonokhoz hogyha lesz valami ne legyen a kisgyerekkel semmi sem. A Felvidéket (cigánytelep) bevezető utat lezárták nem is jöhettek be a parkba Fegyvernek felől jövőkböl elvileg romákat be sem engedtek (ezt csak hallottam nem tudom mennyi igaz belőle)
De ha engem kérdezel felesleges volt ez a demonstráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!