A (jobb-bal) demokraták miért ellenzik a bűnözés elleni törökszentmiklósi felvonulást?
"Tartósan megold bármit is?"
Nem érted a kérdést.
Ha nincs a felvonulás, ki tudja mit művel még.
"Ha nincs a felvonulás, ki tudja mit művel még."
Ki? Az akit letartóztattak?
Mert mondjuk demokrata emberek nem szoktak náci felvonulásokat éltetni.
Mondjuk ezért.
Olyan jó, hogy most a rohadt lipsik tehetnek arról is, hogy a 9 éve fideszes rendőrség nem tartóztatja le a közveszélyes bűnözőket.
Úgy szeretem Magyarországot! ♥
"Nem érted a kérdést"
Én ezt az egész vonulósdit nem értem. Most felvonulnak egy este és? Mindehol bemondtàk akkor ez azt jelenti, hogy majd holnap tör be, miután elmentek.
Magyar Gárdànal is ez volt, elmentek pár napig járőröztek és ennyi. Én valahogy nem látom ebben a bűnözés csökkenèst.
Már a bejelentése megoldotta, hogy a hatóságok elkapják a bűnözőt...
Elképesztő, hogy a demokráciában fontosabb pár futóbolond irreális félelme, mint hogy emberek arccsontját töri el egy utolsó bűnöző, hogy ilyen őrültek garázdálkodnak a társadalomban.
Nyilvánvalóan vannak bizonyos fajta viselkedéstípusok, bűncselekmények, aki látta a videót, az tudja, hogy ez egy szubkultúra-bűnöző. Már a járása is olyan. Az egész várost évtizedek óta terrorizálja ez a szubkultúra, néhány család.
Aki magára veszi, és fél egy ilyen demonstációtól, az maga is bűnöző. Nem érdekel, hogy szegény bűnözők mitől félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!