A balosok miért írhatnak itt eltúlzott hazug provokativ kérdéseket úgy hogy senki sem törli őket, ellenben ha jobboldali tesz ugyanígy az 20 percet sem maradhat?
pl?
én még nem láttam ilyet, de jobboldali hazugot sokat. szal ... nézőpont kérdése.
Az, hogy ki mit tekint hazugságnak csakis attól függ, hogy mit tart igazságnak.
Szubjektív témákban pedig nem beszélhetünk igazságról vagy hazugságról.
Azaz ha azt mondom, hogy egy festmény szép, te meg azt, hogy ronda ellentéteset állítunk, de egyikünk sem hazudik. Ha viszont azt állítod, hogy a kép nem létezik, holott fizikailag láthatóan ott van, akkor már hazudsz.
Szerintem a gyakorikerdesek moderátorai nem annak a függvényében törölnek, hogy balos vagy jobbos a kérdés. Vannak szabályok, be kell tartani. Aki szándékosan provokál, csúnyán beszél, kotekedik stb, annak nyilván torlik a kérdéseit, válaszait.
Aki normálisan tesz fel kérdést, az meg marad. Ilyen egyszerű.
Nem..itt most nem egyéni meggyőződésről van szó. Hanem tényleges hazugságokról, csúsztatásokról, demagógiárol, szándékos flremagyarázásokról, amiknek egyetlen célja a provokáció és a befolyásolás. Úgy írnak meg számtalan kérdést, hogy az nem is kérdés hanem állítás. Nem arról van szó hogy Pisitike nem tud valamit és itt megérdeklődi,hanem Pistikébek nem tetszik a kormány intézkedése és haragját kérdés formájában vezeti le. Pl A Fidesz mondjuk ingyenessé teszi a vizet, erre jönnek azonnal az olyan abszolút blőd kérdések hogy "Hogy tűrheti a magyar nép, hogy már a vizet is kisajátította Mészáros cége? Vagy hogy "Hova süllyedhet még az ország hogy a Fidesz már az ingyenes vizet is fontosabbnak tartja mint az oktatást? "
Ezek demagóg procokációk, ne mondja már nekem senki hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!