A jobboldali embereknek miért fontosabb a kultúra, mint a környezet amiben élnek?
Állandóan jajveszékelnek,hogy veszélyben a keresztény kultúra.
Bezzeg a globális felmelegedés nem létezik,a környezetszennyezés nem érdekli őket.
Vallás nélkül lehet élni,Föld nélkül viszont nincs hol.
Milyen jobboldali kultúra? Erre a kultúrára gondolsz? :D
Akkor ti nem a "mi kultúránkért" harcoltok,hanem egy másik ellen.
Értem.
Szerintem abszurd félelem az,hogy a civilizált,ateista Európát majd középkori ideológiával népesíti be bármilyen más kultúra is.
Valószínűleg pár évtized és senkit nem fog érdekelni a vallás.
Én jobboldali vagyok és fontosnak tartom a környezetvédelmet. És nem gondolom azt sem, hogy a keresztény kultúra fontosabb volna mint a Föld. Szóval nem kérek az általánosításból. Amúgy sem tudom mióta terjedt el ez a hülyeség, hogy a bal oldal a krnyezetvédő, a jobb oldal meg a romboló:D
Pláne, hogy éppen a liberális gazdaságpolitikának köszönhető a sok multivállalat... akkor most hogy is van ez?
Ejjejj, mintha kicsit zavar lenne az erőben.
A liberális gazdaságpolitika pontosan jobboldali.
Ami miatt egyre nagyobb a környezetszennyezés,fogyasztói társadalom.
Ennek következménye a népvándorlás,amit a jobboldali emberek nem szeretnek.
Csak a pozitívumok,a negatív hatásokat nem akarják elfogadni.
Áder Jani megvan neked? hogy csak a hazai viszonyokról beszéljünk. [link]
Mi ez az általánosítás. A kultúrád megvédése mégis hogyan üti a környezetvédelmet? Az hogy mivel mobilizálhatók jobban az emberek más kérdés de ha jól látom baloldaklon is egy 5-6%-a van ezeknek a pártoknak és még az az 5-6% se biztos, hogy kizárólag a környezetvédelem miatt szavaz rájuk.
"A liberális gazdaságpolitika pontosan jobboldali." alátámasztanád ezt példákkal is, csak mert pl. Kínában nem a jobboldal van hatalmon azt mégis eléggé tesznek a környezetre, de akár fejlett nyugaton se látok lényegi különbséget a jobb és baloldali kormányok ilyen téren elvégzett intézkedései között.
Népvándorlás mindig is volt, még bőven a fogyasztói társadalom előtt is. A különbség csak annyi, hogy sokkal gyorsabb a folyamat de ez a fejlődésnek köszönhető.
"migrantok is lemondanának az iszlám követéséről"
Mint például?
A kiírásban négy mondat van: mindegyike ordas nagy, sötét hazugság.
Úgyhogy sivalkodást szüntess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!