Az EurópaiBaloldal eseményt szervezett, hogy meglátogatják Bayer Zsoltot az egyik rendezvényén, lehet ebből valami balhé?
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 22:29
2/11 anonim válasza:
Kezdesz már nagyon szánalmas lenni a mániákus európaibaloldalazós kérdéseiddel. Eddig semmi bajom nem volt velük, de már egyre inkább unom őket, pedig még senkit nem is ismerek közülük.
3/11 A kérdező kommentje:
Akik a Gundel elé szerveztek tüntetést meg zsíroskenyér osztást szombaton és 1 napra bezáratták a Gundelt
2019. jan. 22. 22:35
4/11 A kérdező kommentje:
Facebookon meg van hirdetve,hogy bemennek Bayer Zsolthoz elbeszélgetni vele,én csak kiváncsi vagyok hogy lesz e ebből valami komolyabb balhé vagy ilyesmi
2019. jan. 22. 22:37
5/11 anonim válasza:
Ja ilyen kommunista gittegylet, semmi komoly Bayer Zsolt szóba sem fog állni velük.
6/11 anonim válasza:
Esetleg ha szóba áll, simán lesöpri őket, hiszen ma jóval kedvezőbb a munkások helyzete, mint az kommunista időkben.
7/11 anonim válasza:
Szerencsére mind a komcsik, mind a fasiszták méréshatáron belül vannak. Eddig jól csinálják, remélem így is marad!
8/11 anonim válasza:
Ehh, ezt a másik kérdéshez akartam írni. Mindegy.
Ez az EurópaiBaloldal igencsak keresi magának a szereplési lehetőséget.
9/11 anonim válasza:
Nem, Bayer szóba sem áll velük, nem is kell megtegye, és nem is érdemes megtennie. Én sem állnék szóba velük, de látom nagyon odavagy értük, szerintem inkább látogassanak meg téged.
10/11 anonim válasza:
Írd ki a pártod teljes nevét a kérdésbe: Magyarországi Munkáspárt 2006 – Európai Baloldal. Vagy szégyelled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!