Fideszesek! Ha választhatnátok hogy melyik országban éljetek mit választanátok és miért?
Magyarországon a károgó ellenzék nélkül.
Biztonságos ország, szép tájak.
Ha esetlegesen ilyen MSZP vagy hasonló romboló kormány kerülne hatalomra akkor valami trópusi hely.
Azt nem tudom, de ha Gyurcsány lenne hatalmon, akkor öngyilkos lennék.
11/L
Magyarországon.
Mi a családommal, barátokkal együtt jól érezzük itt magunkat.
"Ha választhatnátok hogy melyik országban éljetek mit választanátok és miért?"
Mi az hogy HA?
Választhatok és EZT az országot választottam. És azért mert itt akarok élni.
Magyarország. Itt nőttem fel, ide kötődöm és azért világviszonylatban is élhető, jó helynek számít, már fejlett-magas jövedelmű (igaz éppen csak eléri a szint alsó határát), stabil, jó természeti adottságok, kellemes éghajlat, környezet.
De ha a származásomtól eltekintek, azért persze vannak országok, ahol jobb lehet élni. A legjobbak szerintem Japán, Új-Zéland, Ausztrália, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Kanada, Dél-Korea, Szingapúr, Tajvan, Izrael, Portugália, Szlovénia, Ausztria, Németország, Dánia, Svédország, Finnország, Hollandia, Luxemburg, Egyesült Királyság, Lengyelország, Horvátország, Csehország... aztán nem sokára jönne Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!