Ha választhatnátok szuper erőt akkor mit választanátok?
Figyelt kérdés
Én a láthatatlanná válást, gondolat olvasást és ha a hajam végétől végighúzom a kezem akkor megnő a hajam jó hosszúra.2017. okt. 15. 15:42
1/25 anonim válasza:
"ha a hajam végétől végighúzom a kezem akkor megnő a hajam jó hosszúra"
Biztos hajat akartál ide írni?
2/25 A kérdező kommentje:
Igen :)
2017. okt. 15. 15:55
3/25 anonim válasza:
Ezek amit írtál jók. :D Én is akarok ilyeneket. Meg teleportálást is. ^^
4/25 anonim válasza:
Én a világ összes nyelvét szeretném tudni, beleértve a programnyelveket is.
Meg jó lenne mindenféle harcművészeti meg mesterlövész tudás.
6/25 anonim válasza:
A gondolat olvasáson filóztam, de az tuti csak kiborítana ... akkor inkább az állatokkal tudjak kommunikálni, időugrást bevállalnám, és a kézrátéttel gyógyítást, jah bocs az nem is szuper képesség, van akinek már most is megy ☺
7/25 A kérdező kommentje:
Jöhet még :D mindenkinek ment a zöld pacsi
2017. okt. 15. 19:48
8/25 anonim válasza:
Rozsomák Logan regenerálódását nem mérgező fém implantátummal és a szupergyors Quicksilver gyorsaságát.
9/25 anonim válasza:
Olyan mèlysègekben tudjak aludni, hogy egy èjszaka egy èvnek hasson.
10/25 anonim válasza:
Olyan képességet szeretnék, ami mindenek felett álló értelem. Tehát látnám a dolgok összefüggéseit, érteném, mi miért történik, és mit kell tennem egy adott helyzetben, hogy a legjobban tudjak belőle kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!