Ha választhatnátok egy JBL Xtreme 2 vagy egy Nintendo switch között melyiket választanátok?
Csak a JBL!
A XTREME 2 eszméletlen..
Bocs de az xtreme 2 egyáltalán nem éri meg. Nincs sokkal jobb hangzása mint a sima xtremenek, volt szerencsém mindekettőt összehasonlítani egész nyáron. Full vízálló és lebeg a vízen, plusz valamivel jobb basszust ad a hangerő ugyanaz és jobb a hang tisztasága. Már majdnem 1 éve van Boomboxom de ha nem ismeretséggel előállítási áron vettem volna meg akkor tuti nem adtam volna erte egy forintot sem. xD
Ami a legjobban megéri a flip 3/4 hidd el.
De am én tuti a switchet választanám. :D
A kettő közül nekem egyértelműen a Switch kellene. Egy játékkonzol sok óra szórakozást jelent számomra, míg hangszóróból olcsóbbal is simán beérném. A Switch ráadásul szuper, hogy egyszerre hordozható is és tévén is élvezhető.
Azt javasolnám, fogalmazd meg magadnak úgy a kérdést, hogy melyik tudnád jobban kihasználni, melyik okozna több örömet.
#utolsó:
a JBL-ek szimplán jó minőségűek.
Nem vitatom, hogy jók a Jbl-ek! Az enyém is lassan két éves, és semmi gondom vele, jól szól, bírja a strapát, de szerintem akkor is túlárazott. Nekem szerencsém volt, mert mikor vettem 30-ra le volt árazva, az amúgy jóval drágább Charge 2+. Ennél az Árnál egy fillér
Bocs, hamarabb elküldtem véletlen!
Szóval, ennél egy fillérrel sem adtam volna érte többet, akármilyen jó is! Amúgy eredetileg nem is Jbl-t akartam venni, de meghallgattam a boltban és tényleg meggyőző volt a hangzása, azért (is) lett a Jbl és nem a másik, amit kinéztem. De kétségkívül jó cucc, ebben egyetértek!
#utolsó:
Értem.
Nekem is Charge 3-am van, csak hát én nem voltam szerencsés mint te :D
jó lehet, van benn igazság..h kicsit túl vannak árazva, mert amit kinéztem fejhallgatót háátt... nem egy olcsó darab(everest elite 750 nc)
így jobban belegondolva megértelek. meg igazából az sem mindegy h hol veszed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!