Ti miért szeretitek Orbán Viktor Miniszterelnök Urat?
Mi köze ehhez Orbánhoz? A rendkívül színvonalas, Soros által pénzelt 444-en úgy látom, már külön rovat is van politikai pedofília címmel. Ezek szerint egy felnőtt már rá sem nézhet egy gyerekre, nem mosolyoghat rá, nem paskolhatja meg a fejét, mert valami degenált idióta azonnal pedofíliát kiált? Emlékszem, Szili Katalin, még szociként egy általános iskolában konkrétan azt javasolta a gyerekeknek, hogy ha felnőnek, szavazzanak az MSZP-re. Medgyessyné a bulvársajtóban villogott, amikor óvodásokat ölelgetett, nem is szólva Gyurcsányról, aki egyszer (még miniszterelnökként) felcsapott bébicsősznek és állítása szerint megtalált egy elkóborolt vidéki kislányt, akit szépen haza is vitt az Apró-villába... Most akkor ez micsoda?
...de hogy a kérdésre (is) válaszoljak: én nem szeretem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat, csak hát pusztán racionális okokból úgy látom, sehol a láthatáron egy hozzá hasonló, karizmatikus politikus... :)
Igaz hogy emberek halnak meg a kórházakban miatta de ő egy igazi "keresztény" ember.
Igaz hogy a tízparancsolat több pontját is megszegi és lop is egy kicsit meg hazudik is de ő egy nagyformátumú tolvaj hazudozó. én kimondottan utálom mióta a politikai életben megjelent, első perctől egy szélhámos hazudozónak egy uszítónak tartottam és ez a véleményem az évek múlásával egyre csak erősödik.
"Igaz hogy emberek halnak meg a kórházakban miatta"
Ekkora barmot!
"Mert tett róla, hogy ne legyen nagy tömeg az országban."
CSOK-oltatlak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!