Szerintetek miben mondott igazat eddig Orbán, mi az, ami tényleg bejött. Láttam egy olyan cikket ,hogy "Orbán Viktor 100 hazugsága". Na most melyek azok a dolgok, amelyekben igazat mondott, s nem hazudott szerintetek?
Nem szokása hazudni, általánosságban kijelenthető, hogy minden igaz amit mond.
Amit beharangoznak azt meg is valósítják. Ettől sikeres Ő és a pártja is.
2019. ápr. 27. 11:02
2/18 Koplárovics Béci válasza:
Abban biztosan igazat mondott, hogy azt kell nézni amit tesz, nem azt, amit mond. Kár, hogy a szavazói éppen fordítva cselekednek: arra szavaznak, amit mond, miközben teljesen mást tesz, amit figyelembe sem vesznek a szavazók. Kár, hogy ilyen buták, hogy pont ezt a mondatát nem veszik figyelembe.
2019. ápr. 27. 11:20
3/18 anonim válasza:
Ezt szeretitek hangoztatni, holott egy szövegkörnyezetéből kiragadott mondat, ami teljesen más értelmezést nyer, ha a hátterét is elmesélnétek. De azt minek is kellene, hiszen CSAK ÍGY FÉR a nagy "ellenzéki igazmondásba"!
"A kormányfő kifejtette: ma is azt mondja a külföldi diplomatáknak, ne ítéljenek abból, amit a szavai (félre)értelmezése révén tulajdonítanak a kijelentéseinek, ezzel ne törődjenek, egyetlen dologgal törődjenek – és ezt mondtam akkor is – hogy a tettek beszélnek."
2019. ápr. 27. 11:32
4/18 anonim válasza:
Én visszakérdeznék!
Mi az, amiben nem mondott igazat Orbán Viktor?
2019. ápr. 27. 11:36
5/18 anonim válasza:
Érdekes kérdés, mert szerintem érdemes Orbánra figyelni, mert annyira hiú, hogy sokszor büszkélkedve elkotyogja a valódi céljait, motivációit. Igazat mondott például abban, hogy illiberális, azaz szabadságtagadó, szabadságellenes államot épít. Tűpontosan az igazságot mondta, amikor pávatáncként írta le a nemzetközi viselkedését. Itt arról van szó, hogy együttműködést színlel, látszólag betartja a nemzetközi bíróságok, testületek útmutatásait, de a valóságban mégis az ő jogtipró elképzelései érvényesülnek idehaza. Orbán ma már részben elmozdult a pávatánctól, és egyre inkább a nyílt konfrontációt választja, de még a pávatánc mindig jócskán jelen van a repertoárjában. Fején találta a szöget, amikor a magyarokat félázsiai származékként írta le. Magyarországon tényleg nem történt meg a polgárosodás, még a felvilágosodás vívmányai sem épültek be a közgondolkodásba, éppen úgy mint Közép-Ázsiában. Ebből az is következik, hogy Orbán alattvalóként és nem polgárként kezeli a magyarokat.
2019. ápr. 27. 11:39
6/18 anonim válasza:
Bár lényegileg eltúlozza, a tömeges bevándorlás kapcsán több az igazság abban, amit mond, mint a hazugság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!