Mi az, amiben igazat mondott Orbán Viktor?
orbánnak a legnagyobb ordas nagy hazugsága az volt mikor ellopta a manyup pénzeket( 3000 milliárd forintot) és azt állította hogy mindenkinek egyéni számlája lesz amit bármikor leellenőrízhet, azóta világossá vállt hogy mindez egy nagy hazugság volt mert se pénzek se ellenőrízhető számlák nincsenek, viszont jól átverte (megzsarolta) az embereket azzal is hogy aki nemlép át az elveszíti az állami nyugdíját is. Nos ez csak egy a sok ordas nagy hazugságai közül, lehetne sorolni hosszan még.
Ahogy az önös érdekei és a hataloban maradása megkívánja úgy hazudja szembe ha kell az egész országot szemrebbenés nélkül, az igazmondás olyan messze van tőle mint batyus Zsidó Jeruzsálemtől, ez ő, egy jellemtelen gerinctelen hazug ember.
"A "hazudozását" akartad egy hazug példával bizonyítani, amiről el lett neked mondva, - idézettel - hogy miért tévedsz(hazudsz) és erre ez a válaszod?"
Én azt állítottam, hogy egyszer igazat mondott. Te cáfoltad, hogy kedves vezetőd azt mondta volna, aminek én értelmeztem. Mivel a fideszes posványon kívül állok, ezért én el tudom fogadni mások cáfolatát. Tehát nem azt mondta, oké, rendben. De ha nem azt mondta, akkor nincs még az az egy igazsága sem. Neked ez most nem tetszik. De én csak sajnálni tudlak, nem szeretnélek sértegetni, mint ahogy azt te megteszed velem. Örülök, és köszönöm, hogy nem vagyok része a bezárt kis világodnak.
Ez jó kérdés. Az enyémet törölték három hete. A tiéd is hasoló sorsra juthat. "Mikor mondott igazat O.V, a fidesz?"
Pillanatok alatt törölték a kérdésem.
"Kár, hogy ilyen buták, hogy pont ezt a mondatát nem veszik figyelembe."
Ti is elég buták vagytok, nem tudtatok kiépíteni egy erős ellenzéki pártot.
"Ti is elég buták vagytok, nem tudtatok kiépíteni egy erős ellenzéki pártot."
Inkább ezért legyek szerintetek buta, mint hogy a szavazatommal az adóforintok mértéktelen lopását törvényesítsem.
Orbán még az életében nem mondott egyetlen igaz mondatot sem!
Minden állítását már saját maga is megcáfolta.
Tragédia, hogy egy ilyen hiteltelen alak vezethet egy országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!